Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez jó? Vagy kevés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó? Vagy kevés?

Figyelt kérdés
14-15cm a péniszem és 4cm széles. A szélessége nem valami jó nem? A legtöbb férfinak 5cm körül van szerintem. Ez elég lehet egy lány kielégítésére? 18 F

2024. aug. 26. 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát tényleg nem valami nagy.

De fiatal lányoknak még elég.

14-18 éveseknek. Addig dugj amig fiatal vagy, mert ahogy öregednek a nők úgy lesz ez a méret egyre kevésbé érezhető.

Tudom nekem is ekkora talán egy hajszállal vastagabb is, de 30 főleg 40 felett ezt már meg se érzik a nők főleg szülés után

2024. aug. 27. 10:04
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

Itt azért számolj, a lélektani dolgokkal is.

Ha te felálitod a pöpikédet, és előveszel egy vonalzót, ez egy lélektani trauma.

Meg kell felelni. Nagxnak kell lenni. Egyből elkezd lankadni a megfelelési kényszer miatt.

Ha viszont eggyütt vagy egy lánnyal, fel vagy izgulva, behelyezed a hüvelybe, akkor az izgalomtól tovább nő, duzzad.

Ezért, a méricskélés nem mutat reális eredményt.

A pénisz "munka" közben a legnagyobb

Ha gyorsan kihúzod, már akkor is veszít 1-2 centit. Ezt nagyon sokan nem tudják.

Az én barinőm megengedte popsiba, mert azt mondta, hogy elég kicsi a szerszám, jó lessz az oda.

Aztán amikor elkezdtük, még csak félig hatoltam be, és könyörgött, hogy hagyjuk abba.

Hàt persze. Mert az izgalomtól dupla olyan vastag lettem, mint amit ő látott. Még én magam is csodálkoztam kicsit.

A pénisz munka közben nő, és duzzad, alkalmazkodik a hüvelyhez.

Nem a méricskéléstől. Ezzel legyünk tisztába.

2024. aug. 27. 12:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Azért minden punci szűk a szex kezdetekor és, csak addig tágul amig a farok tágítja, persze nyilván vannak ezért kivételek a 30-as, 40es korosztályban, de azért sok idős nő van akinek alapból nem öklözhető a puncija, persze egy 40-es már elbírja az alkarnyi vastag farkat is, de nem tágul mind ilyenre, ha nem ilyennel dugják.

2024. aug. 27. 13:33
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 ahogy írtam sajnos nincs túl vastag farkam , de én még szűk puncival nem találkoztam. Mondjuk lehet mert csak elhasznált dagadt öreg nők jutottak.

Az ököl és a vastag farok között elég nagy különbség van ....

2024. aug. 27. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!