Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy igazán jó nyalás?
Ahogy a 2-es írja.
A lényeg hogy nem szabad kapkodni és rögtön nekiesni.
Szép lassan kell felvezetni.
Elötte a hasát, majd a szeméremdobját finomam csókolgatni.
Aztán a combok belsö részét, és így haladva egyre közelebb.
Nyald meg a szádat és adj pár puszit rá, aztán csak gyengéden nyald végig.
"Ellazított" nyelvvel csináld!
A kis ajkakat, a csiklót...csak gyengéden és nézd mire hogy reagál.
Van akinél az jön be hogy körbe-körbe/fel-le nyalod a kisajkakat, vagy a csiklót fel-le vagy jobbra-balra nyalod.
Esetleg gyengéden/óvatosan széthúzhatod a kisajkakat és nyald végig a nyelveddel.
Van akinek az is tetszik ha a hüvelyébe bedugod a nyelved.
Én pl ha olyan a partner, szeretem a nedvét "kinyalni" és a nyelvem bedugni a hüvelyébe.
De ez egy adott embernél is változhat, hogy épp mi a jó neki.
Szóval én itt azokat írtam le amiket megpróbalhatsz, és közben figyeld mire hogy reagál.
Ha eltolja a fejed, azt hagyd, ne csináld!
Ha emeli a csípőjét vagy beletúr a hajadba akkor tetszik neki amit csinálsz.
Ha pedig rányomja a fejed, akkor ne változtass, csak csináld erősebben/intenzívebben.
Az is egy plusz ha a partnered érzi rajtad hogy nagyon kívánod a punciját.
Megint csak fontos hogy amikor már közel ven ahhoz hogy elmenjen, ne változtass a technikán és a tempón se.
Csináld ugyanazt, maximum egy kicsit erősebben és el fog élvezni.
Kicsit nehéz ezt leírni, de ezeket pl kipróbálhatod és figyeld mire hogy reagál!
Ha olyan a partner még irányít is, amire nagyon figyelj oda ha jót akarsz a partnerednek.
A legtöbb nőnek tetszik és szereti ha a férfi jól nyal.
Remélem tudtam segíteni.Jó gyakorlást és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!