Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen egy igazán jó nyalás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy igazán jó nyalás?

Figyelt kérdés
A technikai részletek érdekelnek.
aug. 26. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyálas
aug. 26. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira váltó, ami az egyik jó a másiknak nem biztos. Teljesen egyén függő, figyelni kell partner jeleit mi esik neki jól, mi az amire jobban reagál, van aki erősebben, vagy gyengédebben szereti, van aki imádja ha meg van szíva gyengén vagy erősen csikló, van aki abszolút nem szereti, főleg mert nagyon érzékeny neki csikló. Ami lehet alap az hogy nem kapkodni, nem neki esni.
aug. 26. 10:15
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
#2 Úgy ahogy mondod, teljesen egyén fűggő, mert ahogy a mondás is tartja,Ba..ni a hűlye is tud, de a nyalás művészet.
aug. 26. 10:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor visítok akkor már jó.
aug. 26. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 2-es írja.

A lényeg hogy nem szabad kapkodni és rögtön nekiesni.

Szép lassan kell felvezetni.

Elötte a hasát, majd a szeméremdobját finomam csókolgatni.

Aztán a combok belsö részét, és így haladva egyre közelebb.

Nyald meg a szádat és adj pár puszit rá, aztán csak gyengéden nyald végig.

"Ellazított" nyelvvel csináld!

A kis ajkakat, a csiklót...csak gyengéden és nézd mire hogy reagál.

Van akinél az jön be hogy körbe-körbe/fel-le nyalod a kisajkakat, vagy a csiklót fel-le vagy jobbra-balra nyalod.

Esetleg gyengéden/óvatosan széthúzhatod a kisajkakat és nyald végig a nyelveddel.

Van akinek az is tetszik ha a hüvelyébe bedugod a nyelved.

Én pl ha olyan a partner, szeretem a nedvét "kinyalni" és a nyelvem bedugni a hüvelyébe.

De ez egy adott embernél is változhat, hogy épp mi a jó neki.

Szóval én itt azokat írtam le amiket megpróbalhatsz, és közben figyeld mire hogy reagál.

Ha eltolja a fejed, azt hagyd, ne csináld!

Ha emeli a csípőjét vagy beletúr a hajadba akkor tetszik neki amit csinálsz.

Ha pedig rányomja a fejed, akkor ne változtass, csak csináld erősebben/intenzívebben.

Az is egy plusz ha a partnered érzi rajtad hogy nagyon kívánod a punciját.

Megint csak fontos hogy amikor már közel ven ahhoz hogy elmenjen, ne változtass a technikán és a tempón se.

Csináld ugyanazt, maximum egy kicsit erősebben és el fog élvezni.

Kicsit nehéz ezt leírni, de ezeket pl kipróbálhatod és figyeld mire hogy reagál!

Ha olyan a partner még irányít is, amire nagyon figyelj oda ha jót akarsz a partnerednek.

A legtöbb nőnek tetszik és szereti ha a férfi jól nyal.

Remélem tudtam segíteni.Jó gyakorlást és sok sikert!

aug. 26. 13:06
 6/6 anonim ***** válasza:
67%
A nők csiklótól popó lyukig szeretik, ez legyen az alap, a többit majd mondják, hogy szeretik.
aug. 26. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!