Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki és hogyan kezdeményezi az orális szexet? (szopást)
Amikor a szopás nem mint előjáték, hanem csak ennyi történik.
Melyik fél kezdeményezés nálatok, hogyan és milyen gyakorisággal?
Nálunk korábban kb hetente volt és 80%-ban barátnőm kezdeményezett. Most viszont nem csinálja magától, ha én akarom akkor meg úgy csinálja hogy mindig szex legyen belőle.. hiányzik hogy le legyek szopva és nem tudom hogy hozzam vissza, ha ezt így elmondom őszintén neki akkor meg úgy érezném kényszerből csinálná többet..
A tisztánlátás végett: heti 4-5 szex, és én rengeteget nyalom, hátha viszonozza de így sem..
AZért gondolkozhatnál egy kicsit.
Lehet nagyon rossz ízű a trutyid, vagy akár ez neki kevés a kielégüléshez.
De akár ha erőszakosan csinálod se szereti sok nő.
Kipróbálta ezt is és nem szereti, ennyi.
Kb minden nap csinálnám, de a párom nem vágyik rá. Többnyire én kezdeményezem. Ritkán volt olyan, hogy felhúzott az ágyból és tolta is be a számba.
Amúgy kérdezd meg, mi a gondja.
Nálunk is az van, lassan tíz év után, hogy hát kérlelni kell a páromat,hogy szopjon már le, ez úgy 1 havonta 1-2. Önkéntes talán párszor volt 10 év alatt.
Kérdeztem, hogy nem oké, rosszul esik neki, stb? A válasz, nem, minden oké....🤔🤔
Attól tartok, nem mond igazat.
Hozzátartozik, volt olyan párom előtte, aki önként és rendszeresen leszopott, közben izgatta a csikloját és akkorát élvezett többször, hogy összepisilt mindent...de jó is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!