Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem úgy tűnik! Az normális mikor a plafonra kikötik egymást és ütik, vagy már sokan csak seggbe tudnak élvezkedni, netán büdös alsóneműt gyűjtenek, ez meg nem normális? Nem vagy te egy kicsit elmaradott?
aug. 26. 07:58
6/9 anonim válasza:
Voltam már elég hangos lánnyal de a mostani párom mindegyiken túl tesz. Hozzáteszem nem üvölt hanem nyög de tényleg nagyon hangos és nem is nagyon tud uralkodni magán. Elmondása szerint neki igy teljes a szex, engem pl egyáltalán nem zavar de idegen helyen szexelnek necces.
7/9 anonim válasza:
Inkább idegesítő. Ha valaki nem tud uralkodni magán akkor az állatok szintjén van.
8/9 anonim válasza:
Adjon hangot az élvezetének, de ne üvöltsön azért.
9/9 anonim válasza:
69 közben amikor tele a szája, nem tud üvölteni senki, amikor elélvez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!