Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzesség elvételhez segítség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség elvételhez segítség?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy fiatal szűz lánnyal.

33 vagyok, de nem voltam még szűzzel tudtommal.

Mire kell figyelnem +ba?

Azt tudom több előjáték kell majd.

Mindenképp azt szeretném, hogy neki legyen elsősorban jó, pozitív élmény. Ezért is parázok kicsit, hogy fájni fog neki.

Nem sovány, de vékony, jó alakú lány ha ez számit valamit.

Nekem kb 16cm/4,7cm a "műszerem".

aug. 26. 00:23
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Ez így van! Sok előjáték, de fontos a fokozatosság és türele, összhang! Lehet, hogy visszakozni fog "éles helyzetben. Ekkor neked, önuralmadnak kell lenni! Hiába vagy felizgulva, ha még ő, nincs valóüban erre kész! Lehet, aznap nem fog már menni. A lényeg, hogy a behatolást úgy kell megtenned, ha érzed és látod is rajta, hogy most tényleg! Finom, lassú mozdulattal hatolj be, hogy szokja a hüvelye az Új dolgot. S magát az aktussal járó megterhelést. Előfordulhat, hogy vérezni fog, s ezt el kell mond neki, hogy nehogy megrémüljön, pánikoljon, megijedjen. Ez természetes a szűzhártya átszakadásakor. A behatolás finom legyen. De a szűzhártyát, lehet, csak egy hirtelen, nagyobb lökéssel tudod majd elérni. Fontos, hogy megőrizze a nyugalmát, és ezt éreznie kell rajtad is! Óvszert mindenképp használjatok. Az ágyneműre nem árt ha tesztek egy normális törölközőt!

Ha kérdésed van írj bátran!

aug. 26. 00:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A műszerrel nincs gond? csak az átmérője miatt óvatosabban, mert még nincs hozzászokva a hüvelye ehhez az átmérőhöz.
aug. 26. 00:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a csaj kivánja és nem csak kötelességből vagy muszályból akar túllenni ezen , akkor nem lesz ott baj.

Én régen voltam szűz csajjal és háromszor nem jött össze, annyira rágörcsölt hogy nem a fütyi de a kisujjam se ment be neki.

Pedig úgy tünt laza a csaj, még egy kis pia volt és a negyedik nap sikerült csak.

Persze nem erőltettem semmit, szépen eljátszott velem és nekem jó volt.

aug. 26. 08:26
 4/8 anonim ***** válasza:
46%

33 évesen mégis mit gondolsz, kicsi Einstein?

Vajon mire kell figyelni?

Nehogy valamelyik tippet figyelmen kívül hagyd, Casanova.

aug. 26. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Éééés megérkezett ez első irígykedő... 🤣

Sokáig tartott.

aug. 26. 13:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk tényleg elég fura hogy 33 évesen nem tudod mit kell csinálni egy nővel hogy jó legyen neki:)
aug. 28. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, hogy segítséget kérsz ehhez 33 évesen. Fontos, hogy kellően türelmes és figyelmes legyél és figyelj a reakcióira. Nekem is volt több szűz lány az életemben, ezért kifejlesztettem egy egyedi technikát is az első behatolásra, ami a visszajelzesek alapján elég jól és szinte fájdalommentesen működik.
szept. 5. 17:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Elmondod nekünk is, vagy titok?

szept. 5. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!