Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezen ki sèrtődött meg szex közbe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen ki sèrtődött meg szex közbe?

Figyelt kérdés

Règóta nem szexeltünk munka stb miatt. Így vèletlen túl hamar elmentem.

Megsèrtődött rám hogy szemèt önző szaralak vagyok! Ledegradált aztán ott hagyott mielőtt kettőt pislogtam ,vagy rendbeszedhettem volna magam.

Ö.. most mi van?

Második nekifutás így nem is volt,, viszont a hangulatom is elment az egèsz szex dologtól.

Most mit kezdjek ezzel a tragikomèdiás helyzettel?

aug. 25. 16:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Folytathattad volna kézzel vagy a nyelveddel! Próbáltad?
aug. 25. 16:19
 2/12 A kérdező kommentje:

Nehèz úgy a cullágert törölgetni,hogy közbe veszekednek veled!

(Nem kèrt belőlle)

aug. 25. 16:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél róla, hogy ne legyen többet ilyen.

Dobd a hisztis libát. (ha nem kér rövid úton elnézést)

aug. 25. 16:25
 4/12 anonim ***** válasza:
53%

Jah, dobd!

Hozzám! ;)

aug. 25. 16:27
 5/12 A kérdező kommentje:

Már jó idelye együtt vagyunk ez a vicces. Nem is szokott ilyen problèma törtènni csak règen feküdtem le vele. Túlzottan is kívántam.

Viszont ez a reakció megalázó ès elrettentő volt.

aug. 25. 16:34
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Szar érzés ha a pasi hamar elmegy,ha a nő kezdi élvezni akkor durran el a pasi.

Hirtelen dühös lesz a nő ilyenkor nem bírja magát fékezni és elmegy a kedve mindentől voltam már én is így legjobb lett volna az ujjaiddal és nyelveddel folytatni a harag után.

22L

aug. 25. 16:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen èn is erre gondoltam ,de percekig dühöngött ,nem volt folytatásra lehetősèg ès lelankadt a hangulat is.
aug. 25. 16:43
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk ilyen probléma nincs, mert én soha nem tudok elélvezni másoktól. Kielégíteni ki tudok másokat, újra meg újra, de még sose sikerült megtapasztalnom milyen amikor engem elégítenek ki.
aug. 25. 18:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Abszolut erzheto, hogy kiert lett nyugos, hiszen valoszinuleg akkor kezdte el o is nagyon ekvezni. Es azzal sincsen semmi baj, h hamar elmentel, marmint ha tenyleg regen nem voltatok egyutt, vagytak ra mar biztosan. Szerintem elso sorban menj oda hozza finoman, beszeljetek meg. Ha o agressziv lesz, akkor se te legyel az aki tovabb hergeli. Ajanld fel neki esetleg, hogy folytatnad. De az is lehet, hogy ma mar csak pihenjetek kicsit. Neha mindenkinek van rossz napja. Lehet, higy ma ez volt a sokadik pici a poharban, es mar nem birta fekezni a hetek alatt felgyulemlett feszultseget. Probalj vele beszelni. Semmi baj nem lesz.
aug. 25. 18:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
9es vagyok. Bocsanat a sok mellegepelesert, elfelejtettem atolvasni mielott elkuldtem volna :]
aug. 25. 18:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!