Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdjek egy gyerekkori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek egy gyerekkori lánybaráttal? 24/F

Figyelt kérdés

Mindketten nem rég lettünk szinglik hosszú kapcsolatok után, és a hátunk közepére kívánunk egy komoly kapcsolatot így rögtön utána. Bár még ha nem is beszéltünk gyakran, mindig megvolt a vonzalom. Most is beszéltünk majd találkozni fogunk és úgy látom ő is benne lenne egy picit komolytalanabb szórakozásban.

Ami visszatart engem az az, hogy a szüleink is ismerik egymást, kitudódik és kellemetlen lesz.

Ezt leszámítva azonnal belemennék, de így? Meg lehet beszélni ezt, hogy titokban maradjon valahogy?

Ti mit gondoltok érdemes belemenni egy ilyenbe?

(Alapvetően nem minden nap beszéltünk, kb fél évente egyszer és akkor összefutottunk, tehát nem az a közeli barátság amiről szó van csak vannak emlékek amik összekötnek mondjuk gyerekkorból ilyenek)

aug. 25. 09:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Így szokták igen. Megbeszélik.
aug. 25. 09:16
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Abban mi a kellemetlen ha kitudódik?
aug. 25. 09:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd ki! ;)
aug. 25. 10:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát ha nem érted félre akkor miért ne? Kit érdekel, hogy megtudjak a szüleitek?

Ha jól értelmezem, még nem "azt" beszéltétek meg, ilyenkor még lehet az hogy felhozod a témát és ő elutasít mert csak barátként tekint rád. Ez gázabb lenne mint, hogy kitudódik

aug. 25. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Láttátok egymást meztelenül korábban?
aug. 30. 00:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Inkabb ne
aug. 30. 06:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Felnőtt emberek vagytok, azt csináltok egymással, amit akartok. Senkinek semmi köze hozzá. Miért kellene reklámozni a szüleiteknek, hogy lefeküdtetek?
aug. 30. 14:07
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Majd teherbe rakod az nézhecc
aug. 30. 17:31
 9/9 anonim ***** válasza:
én örökké bánni fogom hogy anno egy ilyen gyerekori baráttal nem éltem a lehetőséggel, pedig mikor egyszer nála aludtam ő dugni akart de én elleneztem valamiért akkor még fontosabb volt nekem egy barátság de később kiderült nem tartott örökké a barátság rá pár hétre már nem beszéltünk szóval ez méltó lezárása lehetett volna, de utólag nyilván mindenki okos. :)
aug. 31. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!