Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik anotalkon találtak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik anotalkon találtak szexpartnert hogy történt?

Figyelt kérdés
Nehezen talál partnert a rendszer eleve hogyha nőt keresel, és sokan csak trollkodnak.

aug. 24. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem kb15 évesek lehettünk egy barátnőmmel, amikor szintén trollkodni mentünk, ki akartuk próbálni, mert akkor épp nagyon ment. Hát elégge pofán csapott a valóság. Teljesen mindegy volt, hogy 11-21 között mennyinek hazudtuk magunkat, ugyan azok az ocsmányságok jöttek. Van erről egy csomó viccesnek szánt videó is, hát szerintem inkább krva szomorú. Tökmindegy ki mindek hazudja magát, ezek többnyire kiéhezett perverz pasik, akiknek nem gond, ha 13 vagy. Ocsmánykodnak vagy próbálnak olcsó manipulálásokka élni. Akit nőnek dob be, általában az sem az, elhiheted. Ha te egy ilyen komolyanvehetetlen oldalon akarsz valamit, hát ahhoz sok sikert. Tényleg nem értem, ennél akármi jobb.
aug. 24. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én találtam magamnak szexpartnert régebben. Igaz sok idő volt normálisat találni.

Anotalkon beszélgettünk és átmentünk messengere hogy megtudjuk nem e kamu a másik.

Ha valaki ebbe nem megy bele akkor persze kamu. N

aug. 24. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:
63%

Anotalk a homokosoknak való. Aki nem vállalja fel magát azzal én nem akarok semmit. Szexet se

35F

aug. 24. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 1-szer találtam ott partnert. Bár elég sok fent töltött idő kellett hozzá, és szerencse hogy épp ugyanakkor voltunk fent, hogy őt dobta épp a rendszer, stb.
aug. 24. 18:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!