Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papucs vagyok amiért hagyom hogy a barátnőm egy fiú haverjánál aludjon?
Gyerekként (egy adott életkorig) még nem probléma hogy ellenkező nemű barátnál alszik valaki.
De azért később, főleg ha már kapcsolata van, azért ott már nagyon nem oké.
Azért mert a csaj azt mondja hogy csak barát az illető? Én meg vagy elhiszem vagy nem. Az én véleményem szerint nincs fiú-lány barátság, mert nincs olyan hogy előbb-utóbb valamelyik fél ne akarna többet.
A csaj meg ha tisztelettel van a pasija iránt, meg sem fordul a fejében hogy ott aludjon...milyen nyomós/kivédhetetlen oka lenne rá?
Nem is írtam hogy tiltanám neki.
Elmondanám (bár jó esetben tudja) az álláspontomat és a véleményemet a dologról, következményekről, és ennek tudatában dönthet.
Nálam is és a páromnál volt már olyan helyzet, hogy felmerült hogy nem érne haza időben, ott aludna ismerősnél...de tiszteletben tartva a másikat, inkább úgy csináltuk hogy ne kerüljön sor az ottalvásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!