Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Papucs vagyok amiért hagyom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Papucs vagyok amiért hagyom hogy a barátnőm egy fiú haverjánál aludjon?

Figyelt kérdés
aug. 24. 06:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Gyerekként (egy adott életkorig) még nem probléma hogy ellenkező nemű barátnál alszik valaki.

De azért később, főleg ha már kapcsolata van, azért ott már nagyon nem oké.

aug. 24. 18:32
 22/26 anonim ***** válasza:
De, felnőttként is teljesen oké. Az nem oké, ha egy felnőtt nem tudja megkülönböztetni a barátot a szeretőtől. Pedig negyon egyszerű: Baráttal nem dugunk, szeretővel dugunk. Ha dugnak, akkor az szerető volt. A kérdésben meg barát szerepelt. De hamár felhoztad az "gy adott életkorig" dolgot, ezt meg főleg nem értem sohasem. Nem akkor fogom megdugni a csajomat amikor a szüleink ott vannak a szomszéd szobában. Ha aludni megyünk át egymáshoz akkor az valszeg tényleg alávs lesz vagy dumálás hajnalig. Ha kefélni akarunk, azt megoldjuk nappal is amikor nincs a 10 méteres körzetben szülő.
aug. 24. 18:56
 23/26 anonim ***** válasza:

Azért mert a csaj azt mondja hogy csak barát az illető? Én meg vagy elhiszem vagy nem. Az én véleményem szerint nincs fiú-lány barátság, mert nincs olyan hogy előbb-utóbb valamelyik fél ne akarna többet.

A csaj meg ha tisztelettel van a pasija iránt, meg sem fordul a fejében hogy ott aludjon...milyen nyomós/kivédhetetlen oka lenne rá?

aug. 24. 19:08
 24/26 anonim ***** válasza:
Az okokat itt nem említették, de nem is lényeges. Hogy elhiszed-e vagy sem, az rajtad múlik, a te döntésed. Még a határozott nemtetszésed is kifejezheted, felvetheted szankcióként a szekítás lehetőséget, van rengeteg lehetőséged. De alapvető szabadságjogaiban nem korlátozhatod. Igazából azt is mondhatod, hogy "nem engeded", de ez egy súlytalan kijelentés bárki szájából ebben az esetben, mert nem vagy abban a helyzetben, hogy az akaratodat érvényesítsd. Bezárod? Megvered? Megkötözöd? Ha érvekkel meg tudod győzni, akkor nyertél, de ez nem engedés vagy nem enggedés kérdése.
aug. 24. 19:15
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem is írtam hogy tiltanám neki.

Elmondanám (bár jó esetben tudja) az álláspontomat és a véleményemet a dologról, következményekről, és ennek tudatában dönthet.

Nálam is és a páromnál volt már olyan helyzet, hogy felmerült hogy nem érne haza időben, ott aludna ismerősnél...de tiszteletben tartva a másikat, inkább úgy csináltuk hogy ne kerüljön sor az ottalvásra.

aug. 24. 19:22
 26/26 anonim ***** válasza:
Na hát erről beszélek. A véleményedet meghallgatja és ő dönt. De nem mondod azt neki, hogy rádzárom az ajtót vagy megverlek ha nem teszel le erről az ötletedről!
aug. 25. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!