Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más 40 hez közeledő szűz férfi hogy tudja elviselni ép ésszel hogy nem volt még nővel?
egyrészt nem csak a sex hiánya a gond,köztes megoldás nem lehet?csak sexőrült lehet valaki,vagy titanicon felnőtt 30 évig a házzaságig váró valllási ember?
12 éves korom óta érdekelnek a lányok,sex,kapcsolat is érdekelt mindig,egyik se jött össze soha,nyilván negatív voltam,vagyok emiatt,legalább rálehet fogni erre....prostik nem érdekelnek,csak vonzalom mellett vagyok ezekre vevő.
és otthon ülsz várva a sült galambot vagy teszel is azért, hogy nők között legyél?
Én nem vagyok se szép, se magas, se sportos de el nem tudnám képzelni, hogy ha tehetném ne találjak nőt egy héten belül. Te ezt 20+ éve húzod. A gond benned van.
Oké nem akarsz prostival lefeküdni, ez jó döntés. Viszont vannak értelmes fizetős nők, akik képzett vagy önjelölt szexuálpszichológusok. Beszélj velük meg randit, nem kell szexelni, csak a randit játszd végig és kérd meg, hogy mondják el mit csinálsz rosszul.
A nő csak a pénzt viszi!
A pénz fontosabb mint a nő.
#7 ez hülyeség...
Egy modern kapcsolatban egyenrangú felek vannak, simán beleértve a pénzkeresést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!