Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legváratlanabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legváratlanabb helyzet amikor sexeltetek?

Figyelt kérdés
Elsősorban nem arra gondolok, hogy párotokkal hirtelen megkívántátok egymást valahol és lement egy menet (persze ezt is megírhatjátok), hanem mondjuk jött a futár és végül lett egy menet :D Na jó, ez kicsit elrugaszkodott talán, de pont az a kérdés lényege, hogy milyen helyzetek voltak, ami tök váratlanul jött és nem gondoltatok volna rá előre :D

aug. 22. 21:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Ékszerüzletben a vevővel :)
aug. 22. 22:07
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Exem cuccait vittem vissza, és az lett a vége, hogy az anyjával….
aug. 22. 22:08
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

Tescóban voltam diákmunkán pénztáros, és a mögöttem ülő, szintén diák csajjal kezdtünk beszélgetni.

Munka után elhívtam palacsintázni, eljött, és nálam is aludt végül.

Persze előtte még este néztünk pár rövid, vicces videót, és volt köztük erotikus jellegű is, ami nyilván őt is felizgatta…

Egyszer kimentem wc-re, és mire visszajöttem, csak azt vettem észre, hogy a ruhái szépen összehajtogatva a szekrényemen az ágyam végében, ő meg betakarózva az ágyamban.

Hirtelen se köpni, se nyelni nem tudtam.

Ő meg csak kitakarta magát, és annyit kérdezett egy szál bugyiban és melltartóban az ágyamban fekve, hogy nem bújok be hozzá? :O

Hajnalig 5 alkalommal mentem el, ő meg számolni se tudtam hányszor, mert sorozatos orgazmusai voltak…

Életem első egyéjszakás kalandja volt, és életem legjobb szexe vele.

Azóta eltelt már 15 év, volt már dolgom jó pár nővel, de annyira jó meg soha senkivel nem volt a szex, mint vele…

aug. 22. 22:28
 4/19 anonim ***** válasza:
84%

Egyik haverom parkolóőr volt és felhívott, hogy vigyek már neki pár sört.

Oda mentem erre ott volt 2 csaj. Tesók.

Az egyik a barátnője volt a másik a nővére. És ahogy haladt az este megfogtam a nővérke fenekét erre leba szott 1 pofont.

Gondoltam hogy oké akkor másik taktika. Beszélgettünk, udvaroltam neki, aztán felajánlottam hogy hazaviszem. Aztán megdugtam a kocsiban a házuk előtt.

aug. 22. 22:35
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

Koncert végén az énekessel

Húú de jó volt!

aug. 22. 22:54
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Munkahelyemen a főnököm kanapéján. Az egész abból indult ki, hogy jött a pasim a lajaskulcsért, mert reggel otthon felejtette. Hozott nekem egy jégkrémet, és állítólag úgy ettem, mint mikor szopizom Őt. :)
aug. 22. 23:09
 7/19 anonim ***** válasza:
41%
Ahányszor a lánybarátaim közül valaki meglátogat nálam, mindig hirtelen megkívánom és kielégítem. Ugyanúgy, ahogy a páromat is.
aug. 22. 23:15
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
Koncert után egy rajongó csajjal a zenekari buszban, pedig én csak sofőr voltam, nem rockstar😂
aug. 23. 03:45
 9/19 anonim ***** válasza:
29%
Munkahelyen 10 perces szunetbe, de az fiu fiuval volt 🤣
aug. 23. 06:02
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

Diákmunka egyetemen, könyvelő irodának volt 3 szintes pincéje telegordva váz elmúlt 50 év papírjaival, azt kellett kipakolni.

Ebédre a teljes iroda elment ebédelni kivéve a gyakornok csaj. Ő lejött egy kávéval hogy kérek e. Mondtam hogy inkább egy pohár vizet kérek. 5 perccel később már a papírdobozokra hajolva szexeltünk.

3 napig voltam még ott mindhárom napon alig vártam az ebédszünetet, és mindig jött hogy kérek e kávét.

Utána 3 évig jártunk, a nosztalgia kedvéért volt hogy megleptem ebédszünetben és akkor már az irodákban is csináltuk ...

aug. 23. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!