Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek van valami különleges szexképességetek az ágyban?
Figyelt kérdés
aug. 22. 17:15
1/24 anonim válasza:
Most erre mit kéne írni?
Kva jól tudok szopni.
2/24 anonim válasza:
#1 ahahaha minden nő ezt gondolja magáról. De komolyan. Mindegyik :D
3/24 anonim válasza:
Telepatikus úton tudok orgazmusig juttatni pasikat.
4/24 anonim válasza:
#2 és igazuk is van. Én megbecsülöm, ha annyira szeretve vagyok és megnyílnak nekem, hogy a szájukba veszik a nemi szervemet. Én ezt szeretem meghálálni törődéssel, gyengédséggel, odafigyeléssel. Szeretném, ha érzelmi biztonságot adhatnék.
5/24 anonim válasza:
Az a különleges képességük hogy a férfiaknak a méreteit alázzák ha nincs 18cm hosszú és 5cm vastag. Köpedelmek egytől egyig. Az igazság nyers tud lenni.
6/24 anonim válasza:
#3 ah cseszd meg a billentyűzetre fröccsent, most törölhetem.
7/24 anonim válasza:
#2 válaszoló eldöntötte, hogy nem csinalom jól. Pedig azt akartam irni. Tehát totálisan átlagos vagyok mindenben. Biztosan szürke kisegér volt a jelem az oviban.
10/24 anonim válasza:
#9 nem vagyok :D, férfi vagyok és szeretem a szeretteimet boldoggá tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!