Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, nektek hány évesen nőtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek hány évesen nőtt meg a farkatok, mikor jelent meg a sperma?

Figyelt kérdés

aug. 22. 12:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen mindkettő
aug. 22. 12:37
 2/16 anonim ***** válasza:
62%

12

Bár a farkam megnövésére még mindíg várok😄

aug. 22. 12:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
13-14 nem emlékszem.
aug. 22. 12:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Kb 13 évesen vertem ki először és ez volt a legjobb orgazmus mert új érzés volt amit előtte nem éreztem. Kb 17 éves koromtól volt top formában a farkam. 33 éves korom után mintha össze ment volna egy kicsit.
aug. 22. 12:58
 5/16 anonim ***** válasza:
52%

Nem nőtt meg.

41 éves kisfarkú

aug. 22. 13:09
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
12-13 lehettem, mikor elkezdtek érdekelni a csajok, és akkor kezdett el változni a testem is. Érdekes volt látni a farkam, ahogy kemény. Próbálkoztam kiverni, de eleinte nem ment, majd aztán egyszer elég sokáig csináltam, akkor sikerült elélvezni, az is furcsa érzés volt, mert addig nem éreztem olyat. Persze akkor még nem spriccelt, csak kibuggyant egy fél csepp anyag.
aug. 22. 13:26
 7/16 anonim ***** válasza:
12,12
aug. 22. 13:32
 8/16 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs hogy pontosan mikor jött először belőle valami, de az biztos, hogy nem úgy kezdte, hogy szökőkutat lőtt. Eleinte csak kevés előváladék szerű színtelen cucc jött, aztán egyre több és egyre fehérebb. De ekkor még kicsi vékony fejletlen farkam volt. Arról se csináltam feljegyzéseket, hogy mikor nőtt meg, de szerintem a 20-as éveimhez közeledve kezdett el felnőtt faszra hasonlítani, bár azt nem mondanám, hogy túlságosan megnőtt. És a #4-es válaszába belegondolva tényleg lehet, hogy azóta így 50 felé még össze is ment. Vagy csak több lett a zsír körülötte és optikailag kisebbnek tűnik, vagy tényleg igaz, hogy összemegy ha keveset használjuk.
aug. 22. 14:56
 9/16 anonim ***** válasza:
13-14 körül jött mindkettő...
aug. 22. 15:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
11 éves koromban vertem elsőnek, de mikor sperma is jött az 12-13elején jött, elsőnek nekem is "vizesebb"jött. Rá pár hétre 13évesen rendes igazi sűrű jött ki.
aug. 22. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!