Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk az igaz, hogy rendszerese...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk az igaz, hogy rendszeresem húzgálnotok kell a fitymátokat fel-le mert ha nem akkor összeszűkülne és nem lehetne hátrahúzni?

Figyelt kérdés
aug. 21. 20:00
 1/7 A kérdező kommentje:
*rendszeresen.
aug. 21. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
Nekem csak az lenne a kérdésem,hogy ezt a kérdés hány éves illető tette fel, ugyanis a topikot 18 alatt nem lehet látogatni.
aug. 21. 20:07
 3/7 VadApuci ***** válasza:
67%
nem, nem igaz. ez csak kicsi gyerekeknél igaz, nehogy letapadjon nekik. és azokra igaz, akiknek vmi baja van, bár ott sem ez a megoldás ;)
aug. 21. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, ez hülyeség😃
aug. 21. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Fiúkat kérdezett.

Fiú koromban ez igaz volt.

Sőt be is túrósodhat a fityma alatt...

Mióta férfi vagyok nem kell ilyesmikkel foglalkozzak.

A kukac kinőtte a fitymát, szinte magától hátra megy merevedéskor...

aug. 22. 04:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyerekként kell, hogy kitáguljon. Amúgy létezik fitymaszűkület. Fájdalmas erekciót, rossz higiéniát és egyéb kellemetlenségeket tud okozni. Orvosok fel szokták vágni ha nagyon más mód nincs rá. Évek alatt egyszerű napi szintű feszegetéssel is meg lehet "javítani". Hiszen csak a bárt húzod hogy táguljon. Viszont az napi szintű mérsékelt fájdalmat és időt jelent.
aug. 22. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, de mivel napi szinten használom, így ezt nem tudom alátámasztani soha.

De olyan volt tinédzser koromban, hogy merev állapotban nem lehetett lehúzni, mert annyival nagyobb volt, mint normál állapotban

De aztán addig feszegettem, amíg ki nem tágult. Felvágni szerencsére nem kellett, de volt olyan, hogy elpattant és vérzett

aug. 25. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!