Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért jobb egy 17-19 centis pénisz mint egy 13-15 centis?
Miért kérdezel, ha nem bírod elviselni a választ!
Normálisan feleltek!
Inkább legyek felszínes lotyó, mint kis pöcsű, undok, megkeseredett, modortalan alak
Minek kérdezel ha nem tudod elviselni az őszinte valaszt?
Már a kérdésedbe is beleszövöd amivel nyugtatod magad. 🤪🤣
Persze az is fontos. De 13centissel nem tudod ugyanazt elérni mint egy 17-18 hosszúval.
AZ ilyen kérdésekre nem is szabadna válaszolni.
Mert a kérdésbe benne van hogy mit szeretne hallani, mert semmi mást nem ismer el, és ha nem azt írják akkor mindenki le van pontozva.
"AZ ilyen kérdésekre nem is szabadna válaszolni. Mert a kérdésbe benne van hogy mit szeretne hallani"
Teljesen igazad van, egyúttal jegyzőkönyvbe azért írjuk bele: a két kifogásolt hozzászólásban volt rendesen hiba.
A nyolcas válasz egy üres közhely leereszkedően előadva. Ez a "jobban kitölt" ugyanaz a nesze semmi szöveg, mint öreganyám főzési tanácsai: "amennyit bevesz, fiam". Persze: kézenfekvő ha "szorosabb a viszony", akkor erősebb az inger, de engem simán érdekel, mit érez a nő, amikor kitölti egy f.sz. Amikor valaki felveszi a "még ezt sem tudtad?" hangvételt, miközben nem mond semmit, az nekem sem éppen szimpatikus.
A hetes meg még ennyire sem válaszolt a kérdésre, csak beböfögte, hogy ő nem "ökörködik" kisebbel. Eleve senkit nem az érdekelt, neki mekkora f.sz jön be - a kérdés a miért volt - de a szóhasználatból sugárzó arrogancia meg még nekem is bicskanyitogató, pedig nem is vagyok érintett.
Simán lehet, hogy neked van igazad, azaz a kérdezőt nem érdekelte a válasz, csak önigazolást keresett, de gyanítom, hogy inkább a hangvétel vágta ki nála a biztosítékot. Ha egyszer venné a fáradságot egy nő, és leírná, hogy kb hol, mit érez ilyen-olyan farokkal, és ezért preferál egy bizonyos méretet, arra szerintem nem ez lett volna a reakcjó.
Egy normális emberi kapcsolat kialakításánál, ismerkedés folyamán a f@sz és mérete nem szokott döntően befolyásolni semmit, mivel nincs róla szó.
Ha odakerül a kapcsolat mélysége, és testi kapcsolat is kialakul, akkor sem ez a domináns, hogy a f@sza mekkora, hanem mennyire odaadó, mennyire kreatív örömteli légkört tud teremteni.
Általában viszont, ha egy frusztrált phöcsfej azzal gyötör valakit(márpedig gyötörni fog), hogy kinek mekkora f@sza volt az előző kapcsolatokban, ill. jajgat örökké azon, hogy neki miért kicsi, az nagyon mérgező. Nekem legalábbis nem volna kedvem leélni úgy az életem, hogy örökké a pö.csével foglalkozzunk egy agyilag sérült embernek, és bizonygassam, hogy "nem kicsi az". Úgyis halálra gyötörne a frusztrációjával. Ezt megelőzvén, aki csak egyszer is felhozza a pöcsméregetést, és az előző kapcsolataimról faggatózást, megválunk egymástól azonnal.
Próbalod bizonygatni hogy mennyi az átlag?
Attól a tiéd nem lesz nagyobb.
Kicsi és kész fogadd el.
Amin nem tudsz változtatni azon kár aggódni. 🙂
Ma rendeltem egy ilyet. Meg fogom növelni vele a farkam. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!