Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex működik érzelmek nélkül is?
Figyelt kérdés
Sok lánynál nem állitólag.aug. 20. 14:48
1/11 anonim válasza:
Nekem az utóbbi években nem, már leginkább az intimitástól indulok be. Vagyis fizikailag az orgazmusra képes vagyok, csak ezek inkább átlagos, nem eszméletlen, egetrengető aktusok. Régebben ment.
2/11 anonim válasza:
Régen nem annyira számított, de ma már nem. Érzelmek nélkül sem kapcsolatot, sem szexet nem akarok már.
F
3/11 anonim válasza:
Nekem kellettek mindig az érzelmek, mellette a megjelenés, kisugárzás, személyiség, élmények, vonzalom és ami kulcsfontosságú az a hormon illat alapú passzolás.
Mindez együtt az illattal olyan, mint a drog.
Most is teljesen rá vagyok állva egy alakulóban lévő kapcsolatra. A faszi szinte a drogommá vált. Negyed, harmad napokat masztizok végig és akarom őt minden percben.
Ismeretségünk több, mint tíz éves. Ám egy találkozó mindent megváltoztatott közöttünk.
4/11 anonim válasza:
Sok kalandom volt már, igen, érzelmek nélkül is jó, de ez totál egyénfüggő. Nekem jó, másnak nem biztos. Kinek mi.
5/11 anonim válasza:
Ha szexhiányod van, elöbb-utobb müködöképes ez a megoldás is. (Mondjuk, lehet becsapod magad, ugy gondolod ott van az az érzelem. Pedig?)
6/11 anonim válasza:
Persze hogy nem! A lanyok nem allatok! A szex érzelem nélkül allatias, aki kutyának érzi magát, menjen a dzsungelbe, az ember nem élvezeti cikk! És lelki bűn házasságon kivül!
7/11 anonim válasza:
Szexhiány? Menjel dolgozni, kisfiam, fogj egy fejszét és indulás
8/11 A kérdező kommentje:
6-os
"A lányok nem állatok! "
Teljesen egyetértek!
aug. 20. 15:29
9/11 anonim válasza:
Valaki már fentebb írta, és ez szerintem többünknél is így működik, hogy fiatalként nem annyira számít, de ahogy érik az ember már igen. Ezért jó ha találsz olyan nőt aki passzol hozzád. Vagy ha nő vagy, akkor férfit...
10/11 anonim válasza:
A szex az szex, nem pedig szeretkezés. Csak a szükséglet kielégítésére alkalmas, ami sok emberben meg van, legyen az nő vagy férfi. Hosszú idő után kívánja az ember a dákót/nunit így érzelmek nélkül is le lehet zavarni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!