Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ekkora hatással volt rám a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora hatással volt rám a szex?

Figyelt kérdés

Az elején kezdve: 21 éves lány vagyok, 2 kapcsolaton vagyok túl, igazából egyik kapcsolatban sem volt maradandó élmény a szexuális életem. Voltak orgazmusaim, jól is esett, de nem volt meg az az érzés,hogy enélkül én nem lennék meg.

3 hónapja egyedülálló vagyok, 1 hete pedig lett egy egyéjszakás kalandom.

Azóta gyakorlatilag csak erre tudok gondolni.

Ez volt az első alkalom, hogy hangosan, nyögve, remegve élveztem el a pasitól, már előjáték közben is, ahol alig vártam,hogy folytassa, készen álljon egy következő menetre.

Azóta is ezen jár csak az eszem, és mondanom sem kell, ez milyen hatással van rám.

Létezik hogy egy sima szex ezt váltsa ki belőlem, vagy inkább az,hogy az előző partnereim nem voltak megfelelőek nekem?

aug. 20. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem erre mondják hogy zsák a foltját ! Megtaláltad azt aki pont passzol hozzád és igazán kielégit úgyhogy ne is enged el .
aug. 20. 14:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd meg a pasit!
aug. 20. 14:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen létezik 😊

Ha van rá esély találkozz vele

aug. 20. 14:36
 4/11 A kérdező kommentje:

Hát itt a baj :)

A srác Svédországban él :/

aug. 20. 14:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak jön még Magyarországra
aug. 20. 14:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egész életemben van egy folyamatos javulás a szexuális életemben. Állandóan új dolgokat fedezek fel, kívánok meg és tapasztalok meg. Szerintem csak emiatt ne gondold, hogy ő lenne az igazi, az eddigiek meg semmik, hanem egyszerűen most megtapasztaltál valami újat, ami bejött. Ez lehet hogy kifejezetten egy technikai dolog volt, egy póz, egy helyszín, egy szituáció ami nagyon vonzott. De az is lehet hogy csak a felszabadultság, vagy az intimitás az. Nekem vannak férfiak, akik annak ellenére, hogy nem életem szerelmei, valahogy úgy fel tudok oldódni velük, hogy fergeteges a szex. Mert a szex nagyrészt fejben dől el. Ha feloldódsz, ha jól érzed magad, ha szexinek érzed magad akkor jó lesz.
aug. 20. 14:44
 7/11 anonim ***** válasza:
(+ Az előzőhöz. Nekem az "egy napot/hetet van itt, utána elutazik" típusú férfiakkal van egy ilyen tendenciám. Attól hogy elmegy, az egész megfűszereződik, az egész egy titkos, korlátozott gyönyörré válik. Meg lehet élni minden fantáziádat, mert nem jön vissza. Egyszer egy ilyen srác évek múlva visszajött és megkeresett és teljesen kiábrándító volt: nem tetszett, nem volt jó, vége volt a varázsnak. Persze lehet hogy nálad más a helyzet, de velem ez történt.)
aug. 20. 14:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerinted milyen feltételek kellenek az igazán jó szexhez?
aug. 20. 14:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Az érzés, amikor végre a nagykönyv szerint, elélvezel rendesen szex közben, de a partner lelép Svédországba... vagy utána mész, vagy pedig gyakorolsz az aktuális partnerrel, míg rá nem jössz mi működik annyira, hogy a gyönyör ilyen fokát érezd.
aug. 20. 15:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes alkalom hogy bevesd az egyetlen felhasználható előnyös oldalad, pinát amit kaptál, aztán behálózd vele a pasit, egy próbát megér, legfeljebb hamar kiábrándul belőled aztán haza zavar de addig fejd a tehenet amíg tejel😉😆
aug. 20. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!