Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeérő combok, vagy hosszú, vékony combok?
Mi tetszik jobban? Ha egy lánynak vastag combjai vannak (összeérnek, akár végig, és vastagok), vagy ez természetellenesnek hat egy vékony derék mellé? Pont hogy a vékony combok néznek ki jobban (nem érnek össze felül sem)?
Vékony derekam van, a combjaim méretét pedig edzéssel és étrenddel tudom befolyásolni. Nekem van egy preferenciám, de érdekel, ki mit gondol. Írjátok meg, hogy fiú/lány?
Előre is köszi a válaszokat!
Nekem a vastag jobban tetszik, főleg ha izmos is. De mondok még valamit. Ha az illető hölgy saját magának úgy tetszik, szóval elégedett magával, az ugyanúgy ha nem inkább fontosabb, mert akkor a legszebb a Nő, ha önmagával elégedett.
F
Köszi mindenkinek! További vélemények is jöhetnek!
Elégedett vagyok, mert most tudom 'irányítani' a combjaimat, életemben először.
Nálam is a formás, sportos, izmos comb az igazán nyerő. Nem számít mennyire ér össze, de az igen, hogy látszik rajta, hogy a tulajdonosa foglalkozik magával.
Az övé pl nagyon bejön: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!