Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összeérő combok, vagy hosszú,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeérő combok, vagy hosszú, vékony combok?

Figyelt kérdés

Mi tetszik jobban? Ha egy lánynak vastag combjai vannak (összeérnek, akár végig, és vastagok), vagy ez természetellenesnek hat egy vékony derék mellé? Pont hogy a vékony combok néznek ki jobban (nem érnek össze felül sem)?

Vékony derekam van, a combjaim méretét pedig edzéssel és étrenddel tudom befolyásolni. Nekem van egy preferenciám, de érdekel, ki mit gondol. Írjátok meg, hogy fiú/lány?

Előre is köszi a válaszokat!

aug. 19. 12:07
A kérdező szavazást indított:
Összeérő, vastag combok tetszenek
Inkább összeérő, de nem számít annyira
Inkább a vékonyabb combokat szeretem
A comb közti rés nagyon bejön, tetszenek a vékony combok
28 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Szeretem a szép vastag, formás combokat, vádlikat. Sokkal izgatóbb számomra, mint egy vékony láb. Nyilván nem ez alapján választ párt az ember, de a kérdés most konkrétan erre vonatkozott. :D
aug. 19. 12:33
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem a vastag jobban tetszik, főleg ha izmos is. De mondok még valamit. Ha az illető hölgy saját magának úgy tetszik, szóval elégedett magával, az ugyanúgy ha nem inkább fontosabb, mert akkor a legszebb a Nő, ha önmagával elégedett.

F

aug. 19. 12:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Azt szeretem a legjobban mikor osszeteszi a labat es a kis 3szogon at lehet nezni na az ut mindent :)
aug. 19. 13:14
 4/12 BohócKolbász ***** válasza:
57%
Szerintem kardióval, guggolásokkal is lehet vastag combokat csinálni. Igaz, azok izmosak, nem a zsír által érnek össze. Szóval ha edzel az eleve egy szimpatikus dolog a számomra. Szeretem a vastagabb, izmos combot, és az izmos feneket, függetlenül attól mekkora.
aug. 19. 14:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Vaskos formás combokat imádom. Sosem tetszett az ilyen nádszálvékony combok, nagy hellyel középen… Viszont van haverom, aki csak az ilyenekre utazik.
aug. 19. 15:03
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! További vélemények is jöhetnek!

Elégedett vagyok, mert most tudom 'irányítani' a combjaimat, életemben először.

aug. 19. 15:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy elégedett vagy, ez így van rendben. Felső testre is edzel?
aug. 19. 16:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Persze, mostanában inkább hasra.
aug. 19. 17:24
 9/12 nb2019 ***** válasza:

Nálam is a formás, sportos, izmos comb az igazán nyerő. Nem számít mennyire ér össze, de az igen, hogy látszik rajta, hogy a tulajdonosa foglalkozik magával.

Az övé pl nagyon bejön: [link]

aug. 19. 19:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Egészen szuper lány lehetsz! 😊💪🏻
aug. 19. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!