Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiváló erotikus masszázs! Minimum "nagyon jó volt"! Mely fajta masszázs-ok azok, melyek Nektek lányoknak, nőknek igen kellemes élményt nyújtanak? Milyen masszázsokat (akár kombinálva) érdemes megtanulni (már ahol oktatnak ilyeneket)?
Illetve közületek ki mitől kezd az elején be-beindulni, és mitől (mely fajta masszázstól, vagy milyen érintésektől) jön egyre inkább egyre nagyobb lázba/hangulatba?
Szeretném - majd - kedvesemnek a létező legjobb masszázst nyújtani (nyilván: idővel), akár hetente többször is, mely csak róla szólna, neki a létező legnagyszerűbb örömöt adva!
Akár egyszerre több masszázst, akár alkalmanként váltogatva.
A legfontosabb a hölgy teljes extázisa, boldogságérzete!
A masszázs nekem teljesen mást jelent és mást mozgat bennem meg köze nincs a szexualitáshoz erotikához számomra.
Ha nemiszerveket érint az meg nekem nem masszázs.
Amikor vki elkezdi a talpam lábam hátam nyakam akármim masszírozni max arra jó hogy ellazulok kikapcsolok es nem a napi vagy kapcsolati gondokon görcsölök, segít kikapcsolni.
És aztán ha átmegy a pasi szeretkezősbe lesz beoole szex.
A masszázs nem izgat fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!