Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex rokonnal ?

Figyelt kérdés

Egy kis városban nőttem fel de elég rég elköltöztem onnan. Nemrég tönkre ment egy komoly kapcsolatom és mikor haza mentem megismertem valakit . Teltek , múltak a napok , nagy összhang , vonzódás és megtörtént a dolog.

Tök szép és tök jó , de kiderült , hogy a nagymamáink unokatestvérek 🫠

Nyilván így vége a dolognak , de most van bennem egy hatalmas félsz , hogy betegek lehetünk vagy történhet valami velünk .

Kérlek kíméljetek bunkó , rosszindulatú kommentek 🤷🏼‍♀️

aug. 18. 08:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

Tehát harmadunokatestvér.

Akár törvényes házasságot is köthettek a szabályok szerint. Már a másodunokatestvérek is.

Eszméletlen ez a hiszti, ami a rokonok közti kapcsolatokkal megy...

aug. 18. 09:30
 12/22 anonim ***** válasza:

Ugyan ilyen volt a mi helyzetünk is. Egy véletlen családi összejöveteles beszélgetés alkalmával kiderül,hogy az ő dédimamája és az én dédipapám szerelmesek voltak,viszont külön családjuk volt. Szóval közös gyerek stb nem született. Végülis nem vagyunk rokonok,de olyan másabb érzés. De ez nem taszított szét minket. Inkább különleges.

Sajnos egyikőnk sem tudott erről beszélni velük,mert már meghaltak mikor mi születtünk. Pedig érdekes lenne elmesélni nekik.😊

aug. 18. 09:50
 13/22 anonim ***** válasza:

2-es.

Nem tudták hogy rokonok, nincs értelme itélkezned.

aug. 18. 09:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én már a másodunokatestvéremmel is simán összejönnék, mert bomba nő :D. Szerintem, ha nem testvér, nagynéni, unokatestvér, akkor már simán mehet.
aug. 18. 10:35
 15/22 anonim ***** válasza:

Harmadunokatestvéreknél ez már nem probléma.

Én van akiről csak 35 évesen tudtam meg h egyáltalán rokon, van akiről azt sem tudtam meg, hogy életben van e ilyen...

Ezek alapján bárki lehetne...

Kb. annyi fertőzést kaphatsz el tőle mint bárki mástól is.

aug. 18. 13:43
 16/22 anonim ***** válasza:
Másodunokatesóm vallott szerelmet anno. Valamilyen szinten izgatott is a dolog, mert mégis olyan tiltott. Elég összetartó család vagyunk, és közel állunk egymáshoz. Megbeszéltük, hogy mivel a család nem nézné jó szemmel, ezért annyiba is hagytuk. Szex nem történt, csókolózni sem csókolóztunk. Csak beszélgettünk erről.
aug. 18. 13:45
 17/22 anonim ***** válasza:

Egyébként ha a családunkat nézem....nálunk csak szüleinknek nagyszüleinknek lenne ezzel problémája...

A családunk kicsit idősebb tagjai nem tudnák ezt elfogadni...

aug. 18. 13:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én már keféltem anyám unokatestvérének a lányával is. Nem tudtuk, hogy rokonok vagyunk, utána derült ki.
aug. 18. 13:56
 19/22 anonim ***** válasza:
Igen, nálunk is, ahogy a 17-es írja.
aug. 18. 13:56
 20/22 anonim ***** válasza:
"Itt álljunk meg. Csak félig unokatestvérem. Apáról, vágod? Anyáról már nem."
aug. 19. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!