Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen játékszereitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen játékszereitek vannak?

Figyelt kérdés

aug. 17. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem lány vagyok, de a feleségemnek van többféle. Bullet vibri, nyuszis vibri, wand, satisfyer, butt plug. Állítólag a satisfyert szereti a legjobban.
aug. 17. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Én sem vagyok lány, hanem nő, de nincs semmilyen játékszerem.
aug. 17. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Dildók, vibrátorok, plugok.
aug. 17. 19:50
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki szeretne, vagyik valamire, szivesen veszek ajandekba
aug. 17. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Olcsó rúd vibri, drága vízálló akkus sok programos luxus vibri, hitachi wand (ez már túl erős nekem) tapadókorongos dildó (ez sem jött be), kicsi szilikon fenékdugó. Volt olyan párom, aki rá sem bírt ezekre nézni, de a mostani nagyon játékos.
aug. 17. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
En is nő vagyok. Dildó, csikló és g-pont izgató vibri, plugok.
aug. 17. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Léghullámos csiklóizgató
aug. 17. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
A párokat nem váltogatjuk, mint a gatyát. A pár házaspár és életre szól. Vele szex és mással nem, házasságon kívül alapból bün, a maszti is, menjen a lány férjhez a dildós őrületek zsákutcája helyett, addig meg fegyelmezze magát.
aug. 17. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Sima, csiklóizgatós vibri
aug. 17. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!