Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az inkább előny mintsem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inkább előny mintsem hátrány ha a férfi egy párkapcsolatban nehezen, későn megy el?

Figyelt kérdés

2024. aug. 14. 10:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Inkabb elony szerintem, modnom ezt kisfarkukent es gyorstuzelokent
2024. aug. 14. 10:41
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Előny
2024. aug. 14. 10:48
 3/16 anonim ***** válasza:
79%

Kapcsolatban hátrány.

Azt gondolja a csaj, hogy miatta van.

Nem egyszer hallgattam emiatt hisztit már.

Én is

Késői magömlés

Sel szenvedek, úgyanis ez az orvosi neve

2024. aug. 14. 10:48
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

Engem majdnem annyira kiábrándít, mint a gyorstüzelő pasik.

Az aranyközépút a legjobb!

10-15 perc kiadós dugás sokkal élvezetesebb, mint mikor egy órán keresztül reszel a hapsi, vagy szopom+verem már neki 20 perce, zsibbad szám, kezem, de még mindig semmi! Ritkán, de találkoztam már ilyennel.

36N

2024. aug. 14. 10:49
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Az előző párommal úgy megszoktam a jó kis egy órásakat, hogy a mostanival általában belekezdeni sincs kedvem, mert felesleges arra a pár percre :S
2024. aug. 14. 10:53
 6/16 StevenUp ***** válasza:
65%

ma 10:53

Ki milyen virágot szakít, olyat szagol :D

2024. aug. 14. 10:57
 7/16 anonim ***** válasza:
23%

ma 10:53

Tipikus önző nő lehetsz! Ellentétben a 4-essel aki a partnere kedvére is tesz.

2024. aug. 14. 11:17
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
Én is középidő párti vagyok. Nekem a 10-20 perc egy aktus a preferált, inkább kis pihenő után repetázok. De szerintem ez ember és orgazmus függő, én például maximum 2-szer élvezek el egy aktus alatt, és utána szeretek szusszanni, beszélgetni és ölelkezni.
2024. aug. 14. 11:32
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ azért vannak olyanok hogy nem elony
2024. aug. 14. 11:54
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

A nők kis százaléka szereti, ha 40 percig keményen dugva van, a legtöbb nő azt szereti, ha 15-20 percig változatosan dugod, majd a csiklóján elélvezteted és te (a férfi) is elévez, mindegy nekik hova.

(egyszer piásan dugtam egy csajt, olyankor alig tudok elélvezni, a csajt meg már a csiklóján elélveztettem, talán 40 perc kemény dugás után már olyan mocskos dolgokat mondott, hogy elélvezzek, hogy nem akartam hinni a fülemnek, mondta csináljak bármit csk élvezzek már el, erre mondtam neki, hogy análba elélvezek gyorsan, még azt is bevállalta volna, csak nem akartam átverni, mert ott sem élveztem volna el, a végén mondtam neki masztizzon és meg a kinyújtott nyelvére verem saját kézzel, na így lett vége)

2024. aug. 14. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!