Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek mely parfümök jönnek be a legjobban egy férfin?
Számomra, mint egyedülálló férfinak ez lenne a fő szempont parfüm vásárláskor.
Ha tudtok konkrét parfümöt annak örülök.
Illetve azért is előre köszönöm ha pár szót írsz magadról, hogy nagyjából tudjam, hogy mondjuk X parfümre 5 hatvanéves nő írja, hogy jó, míg Y-ra másik 5 negyvenéves stb, szóval, hogy nagyjából lássam milyen illatok nagyjából kiknek jönnek be.
Az értelmes, konstruktív, nem kötekedő, épelméjű témával kapcsolatos válaszokat előre is köszönöm
Paco Rabbane-1 million
Bacarat Rouge 540
Egyik sem olcsó,de tartós is.
Nekem ezek és azért,mert így belemászik az orromba és kb az illat beindít.
33/N
Barátom a parfüm ízlés pont annyira szóródik mint a kedvenc étel, ital, zene, szabadidős tevékenység. Mindenkinél más, s NEM életkor függő!
A személyiségedhez választasz illatot, ahhoz amit kifele sugározni akarsz, nem pedig csak úgy valamit, mert az drága, vagy menő.
Majd mindenki olyat vesz ami saját magának tetszik, többek között én is, szóval szerintem teljesen mindegy mit mondunk.
Én magam speciel nem szeretem az édes illatokat, de ez igaz a férfiakra is. Mármint inkább az idősebbekre leginkább.
Én szeretem a friss , citrusos illatokat, de például a fás, bőrös illatok is jók. Az egyik pasi ismerősöm soha nem akart ilyen fás, keleties illatot. Aztán egyszer illatmintában pont ilyet kapott és azóta nem is akar mást.
Olyan parfümöt sajnos nem találok amilyet szeretnék.
Ugyanis én Petrichor szagú parfümöt szeretnék, ez az "esőszag" amit érzel a friss eső lehullása után.
Ha valamilyen csoda folytán találnék ilyen parfümöt az bejönne?
Bejönne szerintem biztos.
Annyit had tegyek hozzá, hogy illatnak szokták mondani, nem pedig szagnak.
A szagot àltalaban kellemetlenre mondjuk.
Dolce & Gabbana K
Én ezt használom, nagyon bejön a nőknek. Ha ezt öntöm magamra és elmegyek mondjuk szórakozóhelyre, minden egyes alkalommal megjegyzik, hogy milyen jó illata van, ha táncolok valakivel. Szóval, szeretik a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!