Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Nektek mely parfümök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek mely parfümök jönnek be a legjobban egy férfin?

Figyelt kérdés

Számomra, mint egyedülálló férfinak ez lenne a fő szempont parfüm vásárláskor.

Ha tudtok konkrét parfümöt annak örülök.

Illetve azért is előre köszönöm ha pár szót írsz magadról, hogy nagyjából tudjam, hogy mondjuk X parfümre 5 hatvanéves nő írja, hogy jó, míg Y-ra másik 5 negyvenéves stb, szóval, hogy nagyjából lássam milyen illatok nagyjából kiknek jönnek be.

Az értelmes, konstruktív, nem kötekedő, épelméjű témával kapcsolatos válaszokat előre is köszönöm

#Petrichor #Geozmin
aug. 13. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

Paco Rabbane-1 million

Bacarat Rouge 540

Egyik sem olcsó,de tartós is.

Nekem ezek és azért,mert így belemászik az orromba és kb az illat beindít.

33/N

aug. 13. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Nekem az első válaszoló amit írt mind bu-zis, túl édes! Nekem a Jean paul gaultier le beau. Bentley for hím.
aug. 13. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Barátom a parfüm ízlés pont annyira szóródik mint a kedvenc étel, ital, zene, szabadidős tevékenység. Mindenkinél más, s NEM életkor függő!

A személyiségedhez választasz illatot, ahhoz amit kifele sugározni akarsz, nem pedig csak úgy valamit, mert az drága, vagy menő.

aug. 13. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Majd mindenki olyat vesz ami saját magának tetszik, többek között én is, szóval szerintem teljesen mindegy mit mondunk.

Én magam speciel nem szeretem az édes illatokat, de ez igaz a férfiakra is. Mármint inkább az idősebbekre leginkább.

Én szeretem a friss , citrusos illatokat, de például a fás, bőrös illatok is jók. Az egyik pasi ismerősöm soha nem akart ilyen fás, keleties illatot. Aztán egyszer illatmintában pont ilyet kapott és azóta nem is akar mást.

aug. 14. 09:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Olyan parfümöt sajnos nem találok amilyet szeretnék.

Ugyanis én Petrichor szagú parfümöt szeretnék, ez az "esőszag" amit érzel a friss eső lehullása után.

Ha valamilyen csoda folytán találnék ilyen parfümöt az bejönne?

aug. 14. 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Bejönne szerintem biztos.

Annyit had tegyek hozzá, hogy illatnak szokták mondani, nem pedig szagnak.

A szagot àltalaban kellemetlenre mondjuk.

aug. 14. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Dolce & Gabbana K

Én ezt használom, nagyon bejön a nőknek. Ha ezt öntöm magamra és elmegyek mondjuk szórakozóhelyre, minden egyes alkalommal megjegyzik, hogy milyen jó illata van, ha táncolok valakivel. Szóval, szeretik a csajok.

aug. 14. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!