Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsalt a párom,megbocsájtott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom,megbocsájtottam neki. De mikor feküdjek le vele?

Figyelt kérdés

2 hete csalt meg, ma derült ki.

Szexelni akar velem is,de nem tudom hogy viszonyuljak hozzá.

Büntessem 2 hétig?

2024. aug. 13. 19:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%

#9 igen, még jutalmazza meg őt, mert félrelépett. Gondolom férfi vagy.

Ha nő lett volna aki félrelép, akkor egészen más tanácsokat adtál volna szerintem...

2024. aug. 13. 19:53
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
#11 ja mert a zsarolás megoldás ezekre a dolgokra.
2024. aug. 13. 19:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
11# napi 3-4 szex 1 hét után kidölne. De nem baj mert ha félre tudott menni,akkor teljesíteni is tud. 41f
2024. aug. 13. 20:16
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A szexmegvonás a lehető leghülyébb ötlet!!! Ugyebár azért lépett félre, mert volt/van némi érzelmi hiányosság a kapcsolatban. Ha megvonod tőle a szexet azzal csak megerősíted benne, hogy biz' tényleg bibi van, csak rontasz a helyzeten.
2024. aug. 13. 21:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

#12 nem, a zsarolás se megoldás. Ilyen végletember vagy? Elég rossz, ha hiányzik valakiből a rétegelt gondolkodás.

De jutalmazni valakit a bűneiért csak azert mert férfi... Érdekes gondolkodasra vall.

2024. aug. 13. 21:46
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#15 Baromi nagy gond van a fejedben ha a szex az "jutalom" amiért feladatokat kell végrehajtani egy páros esetén.. vagy esetleg fizetőeszköz..
2024. aug. 13. 22:17
 17/21 anonim ***** válasza:

#16 te már megint miről beszélsz?? A szex nem jutalom, de hogy a férfi folyton kényeztetve van, akkor az mi, ha nem jutalom azután, hogy megcsalta a kérdezőt? Komoly gondok vannak nálad is, ha szerinted büntetés valakit orális szexszel ébreszteni, ahogy a #9-es kommentben van :D de tényleg, micsoda büntetés, milyen rossz dolog, éreztetni vele, hogy kívánatos férfi! :D

Én ugyanis végig erre a válaszra reagáltam

2024. aug. 14. 00:12
 18/21 anonim ***** válasza:

#17 megbocsájtott, onnantól kezdve nincs helye büntetgetésnek zsarolásnak..

ha szórakozik a csaj továbbra is akkor sanszos hogy félremegy.. de rendesen szociopata lehetsz ha szerinted helye van "büntetgetéseknek" egy párkapcsolatban.

két opció volt, 1. dobja a srácot, 2. megbocsájt és minden megy tovább a régiben PONT.

2024. aug. 14. 09:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Ah, jó, feladtam, egyszerűen nincs lelkierőm minden szavamat megmagyarázni külön neked. Ha félreérted (az is lehet, szándékosan), akkor csináld, forgasd ki az egészet, tegyen ez téged boldoggá.
2024. aug. 14. 10:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy igen feküdjünk le majd tegyél úgy mintha vennéd le a pólót de ne tedd meg és mond neki csak vicceltem és hagyd ott
2024. aug. 14. 12:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!