Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés szopni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szopni?

Figyelt kérdés

Heteró férfi vagyok, de érdekel milyen érzés szopni

Valakinek valami tippje esetleg van mit kéne kezdenem magammal?

aug. 13. 17:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Menj innen a homo kategóriába!!!
aug. 13. 17:49
 2/12 anonim válasza:
84%
Próbáld ki haveroddal
aug. 13. 17:50
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Igen, mindjárt rádírnak a melegek, és leszophatod őket
aug. 13. 17:50
 4/12 A kérdező kommentje:
#2, Nem nem ilyenre gondoltam, nem is velük szeretném, de egyébként az érzésem ilyen fele fele, néha érdekel a dolog néha pedig undorítónak tartom.
aug. 13. 17:54
 5/12 A kérdező kommentje:
#1 én heteró vagyok, nem a saját nememhez vonzódok, csak szimplán érdekel milyen érzés, és semmi több
aug. 13. 17:54
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
Akkor is rossz kategória.
aug. 13. 18:03
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Próbálkozz egy dildóval, azt magányodban bármikor ki tudod próbálni és senki nem fogja tudni.
aug. 13. 18:17
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Hát ha a pasim lennél, akkor kölcsön adnám a dildóimat, de csak ha végig nézhetem, vagy ha szeretnéd közben le is szophatlak.
aug. 13. 18:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

#8-as

69 új formája lenne 😅

aug. 13. 19:01
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
Isteni, engem nagyon felizgat. Az illat, ahogy nyög közben, és mondja, hogy ,,milyen finoman szopsz, Cicuka", vagy amikor én mondom szopás közben, hogy,, milyen finom!", fhú...kész vagyok teljesen. És amikor elkezdi kicsit mozgatni bennem a farkát...az is nagyon jó, és még az öklendezés ellenére sem szoktam teljesen abbahagyni, csak tartok egy kis szünetet ilyenkor, nehogy odahányjak😂😅
aug. 13. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!