Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan, hogy nagyon-na...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy nagyon-nagyon hamar elélveztél? Mi volt az oka? Mit éreztél?

Figyelt kérdés

aug. 13. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Volt. Az ok szerintem az volt h nagyon fel voltam izgulva es nagyon izgatott a helyzet. Uj volt.

Utana bosszankodtam es szegyelltem a dolgot.

aug. 13. 09:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Épp csak bedugtam neki, olyan forró volt és nedves, hogy abban a pillanatban telespricceltem.
aug. 13. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor hetekig nem tudtam találkozni a barátnőmmel akkor volt olyan hogy átmentem hozzá délelőtt és egész estig sétáltunk, beszélgettünk elvoltunk, este meg már azt hittem hogy nem lesz semmi, amikor behívott a fürdőszobába "kellene egy kis segítség" felkiáltással, ami annyit takart hogy törülközőbe csavarva, megállt előttem és nézett rám mosolyogva mire megkérdeztem hogy "miben kellene segíteni. Erre csak leguggolt és hátrafogta a haját hogy "fogni kellene a hajam, mert nincs nálam hajgumi" és hát kb kettőt húzott rajtam kb és már a melleire is élveztem.

Kínos volt de csak mosolygott és azt mondta, hogy "sejtette hogy ez lesz. Estére szedjem össze magam" aztán közösen lezuhanyoztunk és végigdugtuk az estét.

Reggelre szerintem jó pár decivel könnyebben keltem fel, ő meg vidáman :D

aug. 13. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:
87%
Fiatal korában kinek nem volt? Idővel megtanulod az önkontrollt, de addig mindenkinek becsúszik 1-2 malőr.
aug. 13. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem! Viszont olyan volt hogy a pasi ment el hamar
tegnap 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!