Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furfangos Frigyes kérdése:
Ha egy lány, azt vàlaszolja egy bókra, hogy " cuki vagy " , az már tuti barátzóna?
Figyelt kérdés
Nagyon megoszlanak a vélemények.2024. aug. 12. 13:31
1/11 anonim válasza:
Nem biztos, de akit férfinak tekintenek és partnert látnak benne nem fogják lecukizni. Szerintem legalábbis.
2/11 anonim válasza:
Minden személy más, és mindenkinek más a nyelvezete, ezt így nem lehet megmondani. Miért nem kommunikálsz vele erről? Ő jobban tudja, mint mi. Nyíltan kell kommunikálni, komfortzónádon kívül, tabuk nélkül.
4/11 anonim válasza:
"akit férfinak tekintenek és partnert látnak benne nem fogják lecukizni"
Számtalan ellenpéldát tudok mondani.
5/11 anonim válasza:
Lehet ezzel együtt 10 szó a szókincse....
6/11 anonim válasza:
Ha zavarba jövök egy bóktól, egy olyan személytől aki tényleg tetszik, én is szoktam olyat mondani, hogy cuki vagy. Nálam ez általában pont hogy jót jelent.:)
7/11 mantis religiosa válasza:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
8/11 anonim válasza:
Jól értem, hogy Furfangos Frigyes és mantis religiosa egy ember két acc? :D
9/11 mantis religiosa válasza:
Nem.
Simán csak rossz helyre ment.
10/11 anonim válasza:
Olyan vicces amikor így (ilyen simán) lebukik valaki aki okosnak hiszi magát 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!