Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük tisztába a dolgokat, egyszer, s mindenkorra! Érdemes udvarolni lányoknak alig 12cm mérettel, kielégítő lehet?
Legtöbb nőnek amúgy sincs hüvelyi orgazmusa. Szóval szerintem mindegy hogy 12 vagy 18 centivel nincs-e. Nem, ezzel nem azt mondom hogy a többség nem képes rá. Azt mondom; amúgy sincs (legalábbis a fellelhető kétes forrású statisztikák szerint ez így van)
Toljad! Kielégítő lesz, vagyis neked mindenképp.
Casanova
Udvarolni mindig lehet, ha nagyon nagyon fullos leszel akár még el is nézi neked. Ha nagyon jól nyalsz és minden más területen is maximálisan kielégited, kiszolgálod.
Hány éves vagy ? A lány hány éves.
Nekem 14-15cm és rég feladtam mindent. El se tudom képzelni milyen lehet egy 12 cm vagy hogy miken mész keresztül.
Érzelmileg lehet kötődnek hozzád, de úgyis megcsalnak
Keress valami klimaxon túli 50es nőt aki már nem kívánja a szexet. Max a közös tévézés lesz a programotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!