Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell szégyenkezni egy átlagos farok méretű férfinak is? A nők szerint miért 18+ az ideális?
az van hogy a vastagság fontosabb de m1
a másik dolog pedig az hogy azért kell hogy hosszú legyen hogy sok pózt tudjatok csinálni
ja és ha valakinek túl hosszú attól még az adott csajnak még fájhat is mert a méh száját ingerli ez a baj ekkor kell a pasinak jól bánni a f@sz@val.
Napi farok méretes kérdés pipa.
Tudjuk,tudjuk csak egy fajta választ fogadsz el. A csúnya, gonosz nők tehetnek mindenért. Igy jobb?
Aha, szóval a nőknek csak nagy farok és pénz kell, értem... Napi incel kérdés is meg van.
Csak nem értem, ha ennyire utalod a nőket, akkor nem mindegy, hogy ők mit akarnak? Kezdj ki férfiakkal és neked is jobb lesz, meg a nöknek is.
"Undoritó világot élünk, megérett a föld a pusztulásra."
Ennyit akartál közölni, a válasz nem is érdekel.
Nem tudom ki hogy ismerkedik de én nem úgy hogy "Szia, mekkora a farkad?"
Az ideális az ha ki tud elégíteni, ha azon feszengsz hogy mit gondol akkor nem leszek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!