Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is tapasztalta felnőtten,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is tapasztalta felnőtten, amikor elérte ugyanazt az életkort, amit szülei az ő gyermekkorában, akkor tudatosult benne, édesanyja valójában egy igen szexi nő volt?

Figyelt kérdés

Nem csak arról van szó, hogy szép volt, hiszen azt látja még egy gyerek is, hanem szexi, netalán kihívó, esetleg még fétise is volt, ami csak felnőtten körvonalazódott benned. (?)

Miként érzed, ez mennyire befolyásolta a te ideálod, illetve a szexualitásod?

aug. 9. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Van 1-2 képem anyámról huszonéves korából és elég szexi cuccai voltak és nagyon szép arca volt.

De nem tudom ehhez hogy jön bármi szexualitás....

Elkönyveltem hogy ja, szép nő volt anyám, és irigykedem hogy nem örököltem a szépségét. Ennyi.

aug. 9. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Az nagyon gáz ha az ember az anyjára szexuálisan néz.

Akárhogyan nézki vagy nézett ki.

aug. 9. 18:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem gáz, ha nem erre indul be. Én olyanra gondoltam, mint ráébredi, anyám gyermekkoromban szívesen viselt selyem, szatén vagy csipkés fehérneműt, még harisnyatartója is volt. Felsőruházat esetében pedig volt bőrnadrágja, bőrszoknyája, magassarkú bőrcsizmája is. Alapvetően konzervatívan öltözött, óvónő volt, aki később a sajtóban dolgozott. Érett férfiként manapság nekem is bejönnek az olyan nők, akik hasonlóan nőiesen, kissé szexin öltöznek. A fiúsan vagy kevésbé nőiesen öltözött nők nemannyira. Fiatal férfiként még nem volt ennyire letisztulva az ízlésem.

Félreértés elkerülése érdekében, ismét megjegyzem, nem arról van szó, hogy ráizgul valaki az anyjára, hanem hogy annak viselkedése, megjelenése mennyiben befolyásolta az ő ízlését a nők irányába.

aug. 9. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Természetes hogy ha jó kapcsolatod volt anyáddal, akkor ő a példa számodra és olyasfajta nőket keresel mint ő. Én pl. utálom az apámat, szóval konkrétan az ő ellentétét keresem férfiakban.
aug. 9. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Lényegében körülírtad Sigmund Freud elméletét, mely szerint minden gyermek későbbi szexualitását befolyásolja az ellenkező nemű szülő személyisége.
aug. 9. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:
24%

Én konkrétan szerelmes voltam 12 évesen a tini apámba. Borzalmasan éreztem magam miatta, mert azt szerettem ami sose lehetett úgy az enyém.

16 évesen lett barátom aki kiköpött mása apának. Még a járásuk is ugyan olyan suta.

aug. 9. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!