Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik szeretik ha apunak "daddynak" hívják őket szex közben, miért szeretik ezt a megnevezést?
Figyelt kérdés
2024. aug. 9. 17:33
1/13 anonim válasza:
Én a múltkor megkérdeztem a pasit akivel néha összejárunk és azt mondta hogy azért mert így még jobban érzi hogy egy 20évvel fiatalabb nőt dughat és ez még jobban felizgatja 😅 engem pedig ez izgat fel
2/13 VadApuci válasza:
azért, mert ezt általában fiatal lányok mondják, idősebb pasiknak..sztem ebből már rájössz ;)
3/13 anonim válasza:
Csatlakozom. Exemmel nagyon sokáig játszottunk így, és nem csak az ágyban. 20/L,56/F, de joval korábbi az ismeretség, az utolsó másfél évben voltunk együtt. Az eredeti fétis nem ez vilt, ami ösdzehozott, ezt később árulta el, hogy bejön neki.
4/13 anonim válasza:
legegyszerűbb okot persze nem írjátok hogy apakomplexus válthatja ki
5/13 A kérdező kommentje:
2# soha életemben nem mondtam egy idősebb ferfire hogy apu🤣csak apámnak szoktam. Beteg aki erre gerjed sztem
2024. aug. 9. 18:56
6/13 anonim válasza:
Barátom azt válaszolta erre, hogy tetszik amikor így fejezem ki, hogy ő a nagyobb, idősebb, erősébb, és hogy ő a védelmező :)
7/13 A kérdező kommentje:
6# hát nem gyoztetek meg egyik ervvel sem. Mindenki az apját hivja apunak,sem a nála nagyobb, idősebb fószereket...
2024. aug. 9. 19:14
8/13 VadApuci válasza:
nem meggyőzni akartunk..leírtuk amit gondolunk a kérdésedre.az, hogy te nem értesz vele egyet, szíved joga..de attól még lehet, hogy mi ezt így tapasztaltuk ;)
9/13 anonim válasza:
7 Nekem egy pillanatig nem az volt a célom, hogy meggyőzzelek. Elmondtam miért szereti a barátom, ennyi is volt a kérdésben, nem?
10/13 A kérdező kommentje:
Hát azt hittem lesz olyan érv,ami logikus és nem azt erősíti meg, hogy ez egy beteg fantázia
aug. 10. 05:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!