Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves nőként hol keressek 50 év körüli férfit csak szexre?
35 vagyok, nem kicsi, nem lányos, nem kisfiús. Mindent* megteszek, hogy a legjobb élményt adjam. Akit érdekel, írjon bátran
#mindent: anál és ilyenek kivételével mindent
Heteto férfi
puncson találsz ha csak arra kell. Meg fontos szempont lehet ,hogy menyire gazdag mert kőgazdag kinek mit jelent?! Van 1 háza vidéken a gazdag negyedben esetleg kétszintes, vagy mit szeretnél még hozzá.
Nem utolsó szempont te hogy nézel ki ? Mert pl 25 év körüli lányzó aki kinéz 50 nek és csak a pénzt nézi vagy relativ jól nézel ki és lelkizős is tudsz lenni ezek nem mindegyek volt 25 éves csajom de elhajtottam 3 hónap mulva a fent ecsetelt viselkedés miatt.
Túl komolyan vesszük az ilyen kamu kérdéseket.
Írtam neki és számomra egyértelmű, hogy a megyei recskabajnokság U17-es korosztályában induló fiatalember teszteli itt a népet.
Változnak az idők, én még másra vertem anno 😏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!