Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha mazochista...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha mazochista vagyok, de a szex és a meztelenkedés nem érdekel, meg az erotikus dolgok? 23L

Figyelt kérdés
Akárhányszor próbálok szadista párt találni, az akar erotikát meg szexet, meg nekem egy csomó minden nem fér bele. Pl ha leköpnek, az undorítô, elhányom magam, gusztustalan.

2024. aug. 8. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Akkor mi érdekel 😂😂
2024. aug. 8. 14:49
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
1es kérdése jogos!
2024. aug. 8. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
Gyere hozzám feleségül XD
2024. aug. 8. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Mert ha nincs benne semmi szex és erotika, akkor az csak kínzás. És a legtöbb ember nem ilyen.
2024. aug. 8. 15:19
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
A legvisszafogottabb módja pedig az, ha szex közben van egy kis hajcibálás, fenék paskolás.
2024. aug. 8. 15:41
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Menj elite pain fogatásokra. Ugyan meztelennek kell lenni,de amugy semmi erotika. Viszont jol fizet és jól megvernek.
2024. aug. 8. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

Kedves négyes válaszoló!

Nem minden nő egyforma, még csak nem is minden mazo nő egyforma... Lehet valaki aszex és mazochista egyszerre. Tudod a szexualitásban vannak elég fura dolgok... Pl lehet valaki szubmisszív és szadista...

Én egyébként 53 éves domináns szadista férfi vagyok, elég sok tapasztalattal.

2024. aug. 8. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:
32%
Menj dolgozz gyárban vagy gyorsétteremben.
2024. aug. 8. 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:
50%

Sportolj valamilyen küzdősportot: MMA, kick-box, thai-box.

Ott valószínűleg menne a kapok, és még tanulsz is egy hasznos dolgot, meg erősödsz.

2024. aug. 8. 17:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szexmentes bdsm játékok érdekelnének, vagy lehet benne szex, csak bizonyos gusztustalankodások taszítanak?

Mindenképp férfi partnert keresel, vagy nő is szóba jöhet?

Ne add fel, találkoztam már olyan domináns férfiakkal, akik számára fontosabb a bdsm játék, mint a szex, és figyelembe veszik a nő igényeit. Smpixie-n, személyes bdsm rendezvényeken is van rá esély. Legyél nagyon óvatos, körültekintő, ne kapkodd el a választást. Csak akkor menj bele játékba, ha már teljesen megbízol a partnerben, és meggyőződtél róla, hogy egyeznek az elképzelések. Türelem kell hozzá.

2024. aug. 9. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!