Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van hogy bejövök ennek az ismeretlen lánynak?
Szoktam látni kerékpáron, kb 2 hetente, gyaloglás közben.
Mindig nagyon mélyen a szemembe nézz, nem húzza el a tekintetét és hatalmas mosollyal mindezt.
Ez megy már hónapok óta
Csak nem tudom eldönteni hogy vmi vicces neki rajtam vagy tényleg bejöhetek, eleve kb ő tini én meg 30 éves.
Első pár alkalommal meg úgy nézett majd kiesett a szeme és szava is elállt, vmi csávóval kerékpározott az beszélt neki, kérdezett de a lány csak engem nézett, utána a pali újra kérdezett és csak akkor válaszolt a lány hogy aha.
Szóval érdemes lenne leszólítani vagy köszönni ha megint látom?
Lehet hogy csak azért mosolyog, mert a rekreációs célú gyaloglás eléggé nagypapis. (Bár az ízületeknek meg egész jó).
Inkább fussál vagy kerékpározzál-
Ez is igaz, fiatalok szemében tényleg nagypapás valószínűleg.
A futás az gyilkos.
Max kerékpár de szerintem az sokkal könnyebb mint gyaloglas laza tempoban
Nincs sok önbizalmam meg ritkán látom egyedül.
De mostanra egyértelmű hogy csak van vmi
Az nem pasija, mikor kivel van, barátnő, haver stb.
Mi az hogy bukok?
Korosztály független nekem bejönnek 16-40 ig a lányok/nők. Bocsánat hogy nem személyigazolványra izgulok vagy max 5 év fel re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!