Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti szerettek foglalkozni a golyókkal is?
Párom szerencsére szereti. Én imádom fogdosni, markolászni, simogatni, nyalogatni, bármit. Fordított lovagló pózban is mindig fogdosom a golyóit, kutyapózban pedig imádom, amikor a puncimhoz érnek. Felizgat, nekem plussz élvezetet ad. Mondjátok, hogy ez nem beteges, és más is van így vele :D
27N
Én is imádom őket! A pasimnak ráadásul jó nagyok vannak! Kb.szilva méretűek! Mikor hátulról kefél, érzem ahogy csattan a zacsija hozzám, isteni érzés! Orál közben mindig beszívom, szopizom, nyalogatom a nagy heréit, attól teljesen kész van a pali! Hatalmasat szokott élvezni tőle! De szeretek játszani vele mikor együtt tusolunk is! Az is baromira felizgat, mikor látom ahogy leborotválja! Aaahhh...
29N
Szeretem a golyókat, de ha én lennék az egyetlen, az sem zavarna. Kit érdekel, hogy más mit élvez? :D
Főleg, ha jó nagyok. Elég kiábrándító, ha pici golyói vannak a pasinak, de olyan is volt, aki nem szerette, ha hozzá érek. Se kézzel, se szájjal sajnos.
Ha nem hiszed, járj utána, hetes.
(4-es voltam és 6-os)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!