Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb haverom húga masszázs után happy finish-t kért "viccből"? Ki hogyan reagálná le?
Figyelt kérdés
Én csak mosolyogtam rajta, nem tudtam mit szólni, annyira ledöbbentett. Aztán persze hozzátette, hogy csak viccelt.
Nagy balfék vagyok?
aug. 7. 11:29
11/13 anonim válasza:
Miért lenne legjobb barátod huga tabu? El tudja dönteni mit akar. Maximum nem mesélitek el neki. De ha ezt így reagáltad le akkor ez bukó. Ha lesz még ilyen, hogy masszírozod, megpróbálhatod visszahozni ezt a hajót azzal, hogy te dobod be, hogy, most nem szeretne e egy happy finisht? Ha jól reagálja le akkor mák, ha nem, te is hivatkozhatsz arra, hogy csak felelevenítetted az Ő poénját. :D
Ha mákos vagy még fuckbuddyk is lehettek.
12/13 érdeklődő35 válasza:
Már az hogy kért tőled egy masszázst jelzésértékű volt....
13/13 anonim válasza:
Masszőrként szívesen vállalnék extra feladatokat is😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!