Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretnek a nők szopni, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnek a nők szopni, vagy csak megteszik?

Figyelt kérdés

#nyalás #fiút lányt
aug. 6. 19:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%
Én undorodom tőle. Emiatt már sok-sok éve kapcsolatom sincs. Tudom, hogy ez a pasiknak fontos, én pedig képtelen vagyok ezt megadni nekik, és inkább leszek egyedül, minthogy tönkretegyem valakinek a tökéletes szexuális élményt, és megfosszam egy ilyen dologtól.
aug. 6. 19:59
 12/25 A kérdező kommentje:
11/11 Pedig ez miatt nem kellene egyedül lenned, millió jó dolog van ha van társad , szerelmed. Biztos van a férfiak közt rengeteg aki nem szereti , vagy nem igényli. Ismerek én is ilyen embert. Nincs párja és nagyon szeretne, csak lenne valaki akivel élhetne megoszthatná az életét
aug. 6. 20:06
 13/25 NemFogodKitalálni ***** válasza:
74%

Én imádok. Élvezem, felizgat, nagyon be tudok nedvesedni tőle. Sőt, sokszor orgazmus közeli állapotba kerülök. Olyankor ha beleülök, pár fel-le mozgás után el is élvezek.

Imádom az érzést, látványt, amikor orgazmus előtt megfeszül az egész teste, a farka, elkezd halkan nyögni, a fejemet ráhúzza a farkára, és végül remegve élvez bele a számba, a teste az orgazmussal egyenletesen összerándul, és végül utána kielégülten ellazul, és sóhajt egyet :) ennél jobb érzés igen csak ritka, amikor látom, hogy ezt én okoztam neki :)

aug. 6. 20:08
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Van aki szeret, van aki csak megteszi és van aki nem.
aug. 6. 20:15
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek
aug. 6. 21:33
 16/25 NemFogodKitalálni ***** válasza:
31%
A #13 válaszom miért lett lepontozva?
aug. 6. 21:50
 17/25 A kérdező kommentje:

Nem én pontoztam, új vagyok itt,

ez a pontozás, hogy működik?

aug. 6. 23:05
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#16 szerintem azt feltételezték, hogy férfi írta és hogy kamu.
aug. 6. 23:49
 19/25 anonim ***** válasza:
67%

Páromat imádom kényeztetni.

Egyén függő, hogy ki szeret vagy sem szopni.

Elég gyermeteg fejre vall ez a kérdés.

aug. 7. 03:56
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom miért pontoznak le értelmes korrekt személyes véleményeket.

El kellene fogadni az egyéni viszonyulást, véleményeket.

Itt nincs jó vagy rossz válasz.

Az más kérdés, ha valaki támadó, indulatkeltő megfogalmazást küld be.

19es voltam.

aug. 7. 04:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!