Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Lehetek férfi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Lehetek férfi a csajok szemében, ha bébirépás vagyok?

Figyelt kérdés
2024. aug. 6. 07:13
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Nem.
2024. aug. 6. 07:14
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
0%
52 centi és 3,5kiló?
2024. aug. 6. 07:30
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Volt egy férfi az életemben, akinek állva volt 4cm... Simán leéltem volna vele az életemet, de a pénisze annyira az agyára ment, hogy ő maga baszta el a kapcsolatot ezzel...

Kívül-belül imádtam az illetőt.

Ne ess ebbe a hibába,mint ő.

A szex nemcsak a farkadból áll.

Vannak kezeid és napjainkban modern nagyon jó szexkellékek is. Szexnél az egész test rendelkezésre áll, tele erogén zónákkal.

Egyetlen egy ujjal is lehet orgazmusa az embernek.

Legyél rugalmas és nyitott, fejben is, különben felemészted önmagad és megkeseredsz. Emellett ki tudja, lehet életed párját is elűzöd.

A méret pedig egy dolog, tudni kell használni is.

Sokan vannak nagyobb mérettel és kukák az ágyban.

Nem tudják használni a szerszámukat vagy/és elfelejtik, hogy a szex k.rvára nem csak a pénisz ki-be huzogatásából áll.

2 exemet meg kellett tanítanom, mi is az a szex... és hogy több mindenből áll, több mindnről szól.

2024. aug. 6. 07:31
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Az élet nem csak szexből áll. Lehet viselkedésben
2024. aug. 6. 08:08
 5/7 anonim ***** válasza:
12%
#3 szép kis mese. Főleg az egy ujjas hüvelyi orgazmus... Neked tuti nem volt meg olyanod, semmitől.
2024. aug. 6. 08:34
 6/7 anonim ***** válasza:
61%

5-ös, 60+os szűzként a helyedben csendben maradnék.

Ordít a tapasztalatlanság rólad. Menj és keress embereket, építs kapcsolatokat és tapasztald meg a világot gyakorizás helyett.

Nem az első szánalomra méltó kommented ez.

2024. aug. 6. 08:48
 7/7 anonim ***** válasza:
33%
500 nővel voltam már a bébirépám ellenére, ez sose volt nálam akadály. Akinek nem jó a kis pötsöm, annak meg kell mutatni merre van az ajtó és szólni, csukja be kívülről!
2024. aug. 6. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!