Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mennyire bírjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire bírjátok irányítani a magömlést?

Figyelt kérdés

2024. aug. 5. 00:52
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Maximálisan. AMikor én akarom.
2024. aug. 5. 01:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mérsékelten. Ha közel vagyok még egy kicsit el tudom nyújtani, de nem túl sokáig ha csak meg nem állunk egy pár másodpercre teljesen.

Részegen pl az ellentettje, konkrétan alig bírok elmenni

2024. aug. 5. 01:07
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Ha magamnak csinálom akkor bármeddig...2ora biztos volt már...

És ugye minél tovább húzom annál nagyobb a spricc mert a prosztata több elővaladekot termel.

2024. aug. 5. 04:44
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Semennyire, nem tudok elmenni, csak nagyon nehezen.

Késői magömléses vagyok🤬

2024. aug. 5. 05:33
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Semennyire. Alapvetően gyorstüzelő vagyok, puncitól hamar jön az inger és nagyon nehezen tudom elhúzni. Ha pedig csak orál van vagy kézzel csinálja a barátnőm, akkor nagyon sok ideig is tart.
2024. aug. 5. 07:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Alapvetően elég jól tudom kontrollálni. Pontosabban a visszatartás az, ami inkább megy. Nem, nem akkor ha nem annyira izgató a szex, ez nem ezen múlik. Sokkal inkább a motivációmon. Nyilván ha rossz vagy unalmas a dolog, a csaj pedig közelébe sincs semmi orgazmusnak akkor eleresztem.

Viszont van egy olyan dolog, hogy ha a visszatartás miatt átesek q holtponton akkor már nagyon nehéz lesz elélvezni. Vagy esetleg megkókadok ha a csaj már szárad ki a sok reszeléstől.

2024. aug. 5. 09:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem közepesen.

Ha akarom, el tudok élvezni fél perc alatt akár nulla merevségről is, de vannak technikáim, hogy akár fél óra szex is menjen gond nélkül.

39/F

2024. aug. 5. 17:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!