Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szűk a puncim de nem is tág hanem normális az bejön valakinek?
Figyelt kérdés
Szeretném ha a pasiknak tetszene amikor bennem vannak. 32/N2024. aug. 4. 16:59
A kérdező szavazást indított:
Csak a szűk jó.
Nekem bejönne.
Kifejezetten az ilyet szeretem.
Csak a tág jó.
37 szavazat
2/17 anonim válasza:
Ez a kérdés most komoly? 30 fölött még itt tartasz?
Vagy srác vagy és a válaszokra vered ki?
3/17 anonim válasza:
Ha kapcsolatról lenne szó és minden stimmel miért ez zavarna. Általánosságba véve meg ha normális akkor miért ne lenne jó. Nem érthető és világos a kérdés.
4/17 anonim válasza:
Engem nem zavarna, nem ez az elsődleges. Viszont nem értem, neked miért fontos ez.
5/17 anonim válasza:
Nekem bejönne, de úgysem számít, mert nem ismerjük egymást, tehát kizárt dolog, hogy valóra váljon a vágyam...
39/F
6/17 anonim válasza:
Valami mértékegységben légyszíves fejezd már ki hogy mennyire tág. :)
7/17 anonim válasza:
Hát ilyet egy 32 éves nő nem kérdez.
8/17 anonim válasza:
32 éves nő létedre vagy annyi eszed van mint egy marék lepkének vagy nem vagy se nő, se 32 éves. :D
9/17 A kérdező kommentje:
Nem kérek kioktatást a korom és a feltett kérdésem kapcsán. Egy egyszerű kérdést tettem fel, mert érdekel több ember véleménye erről. Amúgy tényleg 32 vagyok és tényleg nő.
2024. aug. 4. 18:57
10/17 anonim válasza:
Mi a királyi többes akkor a kérdésedben, hogy pasiknak? Nem 1 pasinak kéne hogy bejöjjön, mondjuk aki a párod vagy leendő párod? Vagy közkúroda vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!