Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vallásos ( szűz ) lányok, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vallásos ( szűz ) lányok, ti kézzel pettingelni / orálozni / análisan csinálni szoktatok?

Figyelt kérdés
Vagy akarjátok házasság előtt?

2024. aug. 4. 14:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
64%
Nem, semmit sem csinálok
2024. aug. 4. 14:32
 2/21 anonim ***** válasza:
53%
Nem, nem, nem, nem.
2024. aug. 4. 14:32
 3/21 anonim ***** válasza:
43%
Semmi szex nincs nálatok? 🙄
2024. aug. 4. 14:35
 4/21 anonim ***** válasza:
86%

#3-nak.

Tudok olyan falusi lányt, aki 24 éves koráig tényleg semmit nem szexelt, a házasságáig. Van ilyen.

2024. aug. 4. 14:41
 5/21 anonim ***** válasza:
61%
Aki négyszer is leírja hogy nem az nagyon küzdhet és szenvedhet. Szép dolog a hit de hogy ezzel saját magunkat sanyargatni hát nem tudom... A test úgyis kívánja nem értem mire fel ez az álszenteskedés. Ha nem tiltaná a vallás sokkal kevesebb probléma lenne amiket most az egyház még mindig a szőnyeg alá söpör
2024. aug. 4. 14:47
 6/21 anonim ***** válasza:
74%
Szopni szoktam, a párom nyalakodik. 15 éves korom óta vagyunk együtt, kb 17 évesen szoptam először, most 20 vagyok. Behatolás a nászéjszakán lesz.
2024. aug. 4. 15:00
 7/21 anonim ***** válasza:
60%

Vallásos lányok szoktak várni házasságig, max nyalás szopás szokott lenni 2 év után.

Érdekes hogy lesajnáljátok de mégis házasságuk tartós szokott lenni

2024. aug. 4. 15:03
 8/21 anonim ***** válasza:
38%
Akit seggbedugnak az már nem szűz. Csaxólok...
2024. aug. 4. 15:10
 9/21 anonim ***** válasza:
33%
De az még szűz, vagy gondolod hogy a popsiba dugod és kijön a puncin ? 😁
2024. aug. 4. 15:27
 10/21 anonim ***** válasza:
52%

5. Az feltűnt, hogy 4 kérdés volt? :)

7. Ebben azért az is benne lehet, hogy holtomiglan-holtodiglan... szenvedünk egymás mellett, inkább, mint válunk. Mert ez az elvárás. Nem azért, mert hű de jól működik.

Amúgy aki őszintén válaszolt, annak nagy respekt! Jó lenne egy ilyen nőt találni.

2024. aug. 4. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!