Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miből lehet tudni hogy barátzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet tudni hogy barátzónába kerültél férfiként? (Tippek)

Figyelt kérdés
Kinek mi a legnagyobb jel hogy a lány nem dugható mert csak barátnak van el könyvelve a férfi?

2024. aug. 4. 13:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen jel, mindenkinél más.Nekem volt anno olyan h egy pasiert nagyon odáig voltam és mindent "jelnek" vettem ha taliztunk, és elhitten h bejovok neki.Nevetett a vicceimen olykor megérintett,ajándékot mikor vettem neki szülinapra magához ölelt...közben pedig jóbaratnak tartott,mint utólag elmondta!
2024. aug. 4. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
A legnagyobb jel az, ha korábban a csaj gyakran szexizett előtted (régebbi szóhasználattal illegette magát, azaz testét, testrészeit kacéran, tetszeni vágyóan hajlítgatta), most meg már nem.
2024. aug. 4. 14:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen az is ok amit a 2es ír.Meg ami meg lehet h korábbi taliknál szívesen öltözött csinosan ha már barát nem figyel oda annyira a külsejére
2024. aug. 4. 15:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

- A gyerekesebbje olyanokat mond hogy, cuki vagy, aranyos vagy.

- Aki korrektebb az bizonyos helyzetekben kihagsúlyozza, hogy milyen jó barát vagy. Így próbàlja meg jelezni, hogy màs nem lehet.

- Elmondja, hogy egyszer egy lány/nő majd milyen jól jàr veled.

- Lelki szemetesládának használ, panaszkodik, hogy milyen nehèz rendes pasit találni (Pedig mondjuk ott vagy te épp az orra előtt). Elmeséli, hogy milyen gáz randijai voltak mostanàban.

- Az extrémebbje pasi ügyben tőled kèr tanácsot, megerősítést.

- Kerüli mélyebb, intimitásba hajló fizikai kontaktust. Felületes, a szàdtól távoli helyre menő arcra puszi.

2024. aug. 4. 18:45
 5/10 A kérdező kommentje:
4-es ez nagyon jó válasz, 100% jelek amiket már láttam pontosan
2024. aug. 4. 18:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérdező van ilyen akire ez ráillik?
2024. aug. 4. 19:17
 7/10 anonim ***** válasza:

#4-es válaszoló vagyok.

Van/volt konkrét helyzet, amibe kerültél a kérdés kapcsán?

2024. aug. 4. 19:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Persze már volt ilyen, a cuki és aranyos kifejezés használata amikor fiatalabb lányokkal/nőkkel ismerkedtem de áltattak is hogy lehet vmi csak nekik idő kell érzelemhez ismerkedéshez stb, bárki aki ezt a kifejezést használta rám hogy cuki/aranyos az mindig barátzónát jelentett csak később jöttem rá vagy mondták ki.
2024. aug. 4. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdező hány éves vagy?
2024. aug. 4. 19:43
 10/10 anonim ***** válasza:

#4-es válaszoló vagyok.

"áltattak is hogy lehet vmi csak nekik idő kell érzelemhez ismerkedéshez"

Az idő ahhoz kellett nekik, hogy amig nincs valaki potenciális jelölt a láthatáron, addig legyen mellettük valaki, akivel elüthetik az időt, meg szórakoztatja őket, plusz egótuningnak is jó voltál, mert az érdeklődésed legyezte a hiúságukat.

2024. aug. 4. 20:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!