Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az tényleg, jó, ha a nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg, jó, ha a nőnek szűk puncija van?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet érezni a különbséget punci és punci között egyáltalán? Ha mondjuk van 3 nő, akikkel tegyük fel egy nap lefeküdnètek, meg tudnátok csukott szemmel mondani, hogy kinek melyik a puncika 2. alkalommal? Vagy azért ennyire nem èrezhetőek a különbségek (már, ha vannak)
2024. aug. 4. 08:27
 1/10 A kérdező kommentje:
Melyik a *puncija
2024. aug. 4. 08:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Csak akkor érzed ha jelentős különbség van.

Pl nagyon nehezen nedvesedik vagy épp extrém módon nedvesedik, ugyan ez a tagulékonyság is vagy épp hogy mennyire tudja a hüvely izmait mozgatni.

2024. aug. 4. 08:31
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

Pont annyira lehet érezni a különbséget, mint egy 13cm-es vékony, egy 17cm-es normál és 20cm-es vastag farok között, azaz nagyon. Sokkal jobb a szűk punci természetesen, de már voltam olyannal is, akinek túl szűk volt.

Gyorstüzelő férfiaknak jobb a kicsit tágabb punci, mert annak mi értelme van, ha bedugod és fél perc alatt elmész?

2024. aug. 4. 08:32
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
Dehogynem.45 éves feleségemet 3 szüléssel,össze sem hasonlíthatom a 31 éves csajommal.Nem általánosítok,mert a nejem lánykorában is tág volt.
2024. aug. 4. 08:33
 5/10 Noren1989 ***** válasza:
10%

Max kis f@sszal.

Elképzelni sem tudom, h milyen lehet 🙈🙉🙊

2024. aug. 4. 08:33
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
Szűk ánusznál nincs jobb
2024. aug. 4. 08:56
 7/10 xKakashix ***** válasza:
64%
Nálam speciel a 2 gyerekes exem volt a legszűkebb, nála a spontán szex, hogy csak úgy beteszem előjáték nélkül ritkán jött össze. Általában akinek keskenyebb a csipője az szűkebb is, nem tudom, hogy ez mindenkire igaz e, de nagy álalánosságban nézve szerintem így van.
2024. aug. 4. 08:57
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Az tényleg jó...
2024. aug. 4. 09:01
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobb a szűkebb punci,viszont behatolásnál óvatosabban kell bánni vele,és az előjátékra nagy hangsúlyt kell fektetni(nagyon nedves legyen) nekem volt egy nagyon szűk barátnőm aki az első pár szex alkalmával szól hogy óvatosabb legyek mert fájt neki a behatolás mivel szűk volt
2024. aug. 4. 09:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván jobb.
2024. aug. 4. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!