Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már dolgotok hiperszexuális lánnyal?
Nosztalgikusan gondolok vissza az elsõ tinikapcsolatomra; gyakorlatilag kielégíthetetlen lány volt, és a heti szintū új fantáziák/fétisek csak úgy özönlöttek.
Bár jelenleg, így több évvel késõbb talán nem tartanék igényt ilyesmire, de nagyon jó tapasztalat volt átélni, fõleg hogy velem csinálta mindet elõszor :P
Tizenévesen még dúlnak a hormonok és kíváncsiság, így nem lehet arra mondani, hogy hiperszexualitás volt jelen.
Rengeteg ember libidója csökken, ahogy idősödik.
Míg a magamfajta rendesen tartja a frontot napi szinten többször is 30+osan is.
S végre van egy olyan férfi az életemben, aki szintén ilyen aktív és bírja is.
Imádom őt és vele a szexet szintén.
A kérdés lényege mi lenne? Nosztalgia szimplán?
Az is lehet, hogy te magad átlagként nem bírnál el egy hiperszexualitással rendelkező nővel.
Ahogyan sokan mások se.
3-as,
Nekem 20 éve volt ilyen bnőm. Mi elsősorban az egésznapi "elázott" hangulatot imádtuk. Ő simán magához nyúlt bármikor. Aztán vagy beszálltam, vagy nem. Általában igen. És tény és való, hogy egy két hét után már rendesen kimerültem farokilag is, de egy két nap szünet (nem dugtam, de minden mást játszottunk) után megint működtem rendesen. Mondjuk nálunk sokszor kezdődött látványos pisiléssel (direkt sok vizet ittunk, vagy ő bepezsgőzött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!