Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha felizgat hogy a barátnőmet megszoptatták egy buliban?
Teljesen okés.
Egy normális modern kapcsolatban a női szexuálisan teljesen szabad vagyis azzal szexel vagy szop akivel akar, míg ezzel a szemben a férfi nem, neki hűségesnek kell lennie.
30L
#13 én nem mondtam, hogy egyenjogúság.
Nevezd aminek akarod...
45 éves vagyok férfi.meg 20 as eveimbem egyik barátnőm rendszeresen szopott le pasikat a wc ben aztán jött és smarolt velem. Engem is izgatott ő ezt elvezte. Sokszor dugott is alig vártam hazaérjünk de már a motorhazteton megdugtam spermas punciját. Volt hogy a nepligeti disco mellett lovagolt egy pasin miniszoknya bugyi nélkül majd le szólt róla és odébb vártam már hanyattfektetett és ráült a számra. Kinyaltam megdugtam. Sok kaland volt vele. Imádtam.
Perverzsegem nem mult.
Nem az a kérdés hogy normális -e. Hanem az hogy nektek ez így megfelel-e.
Egy buliban részegen én is leszoptam valakit. Bűntudatom volt féltem, hogy a pasim szakítani de végül össze szedtem magam és elmondtam neki.
Legnagyobb meglepetésemre nem borult ki és láttam rajta, higy felizgatja a dolog. Nagyon boldog lettem.
Azóta, ha kedvem tartja leszopok valakit vagy szexelek mással is. Nem mondom, uogy állandóan de ha megkívánom akkor simán lehet. Ez a szabadság hatalmas élmény. Ezért nagyon hálás vagyok a pasimnak és nagyon imádom őt. Ő eközben teljesen hűséges hozzám ő nem szexelhet mással.
A lényeg hogy nektek ez jó -e ne másoktól várj választ. Ha nektek okés akkor okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!