Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet az elfogatható punci szőr annak, akinek a csupasz kell?
Figyelt kérdés
Ritkábban le tudom szedni az egész szőrt, de minden napra nem (nekem ez nem egészséges, nem is kényelmes és nem is tetszik). Mivel tud együtt élni az a férfi, akinek csupasz kell? A legutóbbi barátomat jobban érdekelte, hogy le van-e borotválva a puncim, mint hogy hogyan néz ki a fejem, pl megmostam-e a hajam.2024. júl. 31. 15:28
1/11 anonim válasza:
Normál esetben nem nől az a szőr olyan gyorsan, hogy naponta kellene borotválni. Persze aztán picit érezni de nem zavaró legalábbis nekem sosem volt.. Pár naponta borotválta bnőm és rendben volt. Vagy akkor járj szőrteleníteni, gyantázni stb.. az tovább kitart.
2/11 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy,ha szeretek valakit az sem érdekel ha nincs neki leborotválás,nem ez a lényeg,ha a higiénia megvan akkor mindegy hogy borotvált e vagy sem.
3/11 anonim válasza:
a csupaszt preferálom, de szerintem ha így hetente 1x lenne leszedve, azzal bőven együtt tudnék élni
4/11 anonim válasza:
te érdekelsz, mert veled akarok lenni.
a punci megbeszélés kérdése ;)
5/11 anonim válasza:
A csupaszt szeretem elsődlegesen.
De ha nem lehet mindig az , akkor legalább fazon legyen vagy nullás gép-.
6/11 anonim válasza:
Ideálisan csupasz, pár napos még oké, de MAXIMUM 1 hetes.
7/11 anonim válasza:
EZ csak a médián elferdült kiccsákóknak kell hogy állandóan kopasz legyen.
Ne foglalkozz vele, úgy csináld ahogy te szereted és neked kényelmes.
Akinek nem tetszik mehet más után.
8/11 anonim válasza:
A te komfortérzeted a fontos! Nehogy már egy nyomoronc férfi kénye kedvére akarj tenni!
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2024. aug. 1. 10:09
10/11 anonim válasza:
Csupasz párti vagyok, de ha csak le van vágva fél centisre nekem már az is teljesen ok. A lényeg hogy ne ez az elhanyagolt kertvégi csalitos legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!