Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A semminél egy 50 éves nő is jobb? Vagy azért vannak határok? Tapasztalat esetleg?
Ahogy gondolod.
Szerintem meg pontosan az a kategória. Ő még a korához képest jól néz ki bikiniben, és az arca is szép, ezzel szemben számos fiatalabb nő szépsége már a huszonéves kor végén/30-as éveiben kezd megkopni.
Ciki, de ez van.
Persze azért javítom magam: nem mondom, hogy Heidi minden fiatalabb nőnél jobb, de az tagadhatatlan, hogy inkább őt választanám számos igénytelen 28-29 éves nő helyett. #1 voltam
Ez csak természetes.
Sértés lenne egy ilyen nőre, ha olyan pasival állna le, akik, ahogyan te fogalmazol, "mindegy alapon vállalják be az idősebb korsztályt".
Egyébként Heid férje Tom Kaulitz, a Tokio Hotel gitárosa. Jóval fiatalabb nála.
Hát, ha csak egy menet kell érzelem nélkül és nem taszít a hölgy, simán.
Nemrég voltam egy csajjal, ő sem volt éppen bombázó de egy állat volt az ágyban, több korábbi partnerem is kenterbe verte.
Dobhatnál egy képet róla, akár arcot kitakarva.
Buta vagy
Nem a semminél jobb, évek óta egy 70 éves nővel vagyok.
Figyelmes, türelmes, rajong odaadó, és olyan kedvességet még sosem kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!