Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltél már nyilvános helyen? Hol, miért, hogyan? Sztorit is írhatsz.
Volt ilyen eset.
Az egyik, amikor egy esős, késő őszi délután megálltunk autóval egy bevásárlóközpont félreeső részén és hátra ültünk. A hideg miatt gyorsan párás lett az összes ablak. Szóval ott gyorsan meg is lovagolt a párom 😁
A másik, amikor egy szaunában egyedül maradtunk, senki nem látott be és ott szopott keményre. Nem durrantam el, de izgató volt a helyzet. Otthon este azért befejeztük 😁
Városligetben többször is leszopott a volt párom és volt, hogy meg is dugtam egy fához döntve.
Hogy miért?
Mert erre izgult. Szabadban szexelni.
Volt egy másik eset egy másik csajhal a városliget régi felszini parkolójában, kocsiban a kb a Deloitte épületével szemben.
A csaj szopott, digtam is, de nagyon kényelmetlen volt. Az egyik ablak félig le volt húzva és egy srác meglátott minket.
Itt nem sültem el mert nagyon kényelmetlen volt, de a csaj nagyon jò volt.
Az uszoda zárása után az egyik férjes -de szexuálisan elhanyagolt- kabinos kolléganőmet dugtam, amikor egy szintén úszómester kollégám ránk nyitott.
Úgy döntöttem, hogy nem hagyom abba, és a nő is élvezte a közönségünket, és a srác hamarosan már harmadikként aktívan részt vett a közös élvezkedésünkben.
Amíg a nő nálunk dolgozott, rendszeresen dugtuk hármasban és négyesben is, egy igazi kis nimfomániás ribi volt aki a korából akar 10 évet is letagadhatott volna, és bomba nő volt.
Nem is értettem, hogy a fatökű férjének miért nem kellett egy ilyen nagy vadmacska :)
Több ilyen alkalom is volt.
Fiatalon, éjszaka buliból hazafelé ketten, már nagyon nem bírtunk magunkkal, besurrantunk egy parkba, és a bokrok között dugtunk. Utána mindenki ment haza a saját szüleihez.
Mikor már volt kocsi, akkor elhagyatott helyeken útszélen a fák között.
Céges bulin a szálloda erkélyen, szintén éjszaka.
Jó kis emlékek ezek, kellenek az ilyen kalandok szerintem.
#5 Wow! Ilyet már láttam néhányszor az uszodában (ott dolgozom most nyári munkán), de még nem mertem beszállni, pedig szinte hívtak a tekintetek, hogy menjek oda és én is szálljak be.
Még kell egy kis bátorságot összeszednem, a merevedéssel nincs probléma, mert az azonnal megvan:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!