Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csókolóznátok, randiznátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolóznátok, randiznátok úgy egy nővel, hogy több rossz foga is látszik a szájába?

Figyelt kérdés
Hogy lehetne rá kedvesen utalni randin, hogy el kellene mennie fogászatra?

júl. 29. 08:52
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Volt egy ilyen randim. Szerencsére jött egy megmentő telefon és leléptem. Mondjuk nem a fogai miatt. Volt ott több egyéb probléma is.
júl. 29. 09:07
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem mindig olyan egyszerű! Főleg amikor bemész mert fáj, vagy bármi, és ezt mondja az orvos" pff de büdös, hogy lehet így elhanyagolni... A másik, hogy így mond meg neki. Kedvesen! Figyelj, nagyon tetszel, kedves is vagy, meg sok minden jó, de a fogaid nem igazán tökéletesek. Gondolkoztál már ezen? Valami ilyesmi.
júl. 29. 09:08
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Ha am jó a csajszi, simán, majd megoldjuk, ez egy olyan probléma, ami orvosloható!
júl. 29. 09:13
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Ne a fogai alapján minősíts egy embert! Az rendben hogy nem esztétikus. Például az én édesanyámnak a terhesség miatt kerültek A fogai rossz állapotba. Sajnos olyan szegények voltak, hogy tisztességes munkával csak az állami fogorvosra volt lehetőség ami így is hosszú időt vett igénybe. Édesapám esze ágában nemvolt elhagyni, vagy más nőt keresni emiatt. Mert egyéb más területeken egy precíz, igényes, rendre tisztaságra igényes nő volt.
júl. 29. 09:14
 5/9 anonim ***** válasza:
6%
Én nem tudnék együtt lenni olyannal. Hiába gyönyörű ha látom rosszak a fogai akkor minden érzés elszáll. Sajnálom de ismerek olyat akinek a középső felső fogai hiányoznak és úgy nem lennék vele. Viszont megcsináltatta és így hogy nem látszik amúgy tökéletes. Nem is zavar. A lényeg nekem a látszat. Személyes véleményem.
júl. 29. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:
7%
Nem. 2024ben ingyenes fogászati ellátással nagy igénytelenségre vall. És ne, ne jöjjön nekem senki azzal, hogy terhesség alatt tönkrement. Amint látom, hogy vm nem oké, már húzok is a dokihoz.
júl. 29. 09:55
 7/9 Rocco20 ***** válasza:
31%
Volt. Legalább nem fogazott.
júl. 29. 09:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy picike szuvasodás pont lenne valamelyik fogán az még nem olyan durva.
júl. 29. 12:56
 9/9 anonim ***** válasza:
25%
Nem voltam még ilyen helyzetben, de nálam valószínűleg kizáró tényező lenne. Bár nem tudhatom. Ha minden egyéb más rendben, akkor talán adnék egy esélyt.
júl. 29. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!