Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan, hogy felizgult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy felizgultatok a strandon?

Figyelt kérdés
Ha igen hogyan tudtátok levezetni?
2024. júl. 29. 06:42
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Naná, amilyen szexi csajok vannak alig takaró bikiniben. Ha nagyon felizgulok rájuk, irány a WC.
2024. júl. 29. 06:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt le ültem és le takartam ameddig állt
2024. júl. 29. 06:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
minden évben meglepődök, hogy mennyire szép lányok vannak. Persze a legtöbb nem az én esetem, de mikor meglátom azt aki igen, akkor lehet hogy elbambulok egy kis időre
2024. júl. 29. 06:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Amikor megcsípet egy darázs. Hát.. kifolyt a könnyem is.
2024. júl. 29. 06:52
 5/8 anonim ***** válasza:
63%

Nekem volt egyszer egy olyan, hogy egyik barátommal és a párjával mentem strandra. Na velük nem voltam kisegítve, így elvoltam egyedül.

Az egyik medencében láttam egy nőt, aki nagyon tetszett, ott addig maradtam a medencében amíg állt. Később kifeküdtem aludni a törölközőmre. Röhincsélésre ébredtem, a mellettem letelepedett két nő volt az, akik észrevették a merevedésem. Az egyiknek nagyon bejöttem, így elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni, egy jó két óra múlva már az egyik öltöző fülkében dugtam. Vele később is összejártam szexelni.

Ezért preferálom jobban a kevésbé forgalmas strandokat. :D

2024. júl. 29. 06:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5

És amikor felébredtél, még mindig dugtad? 😂

2024. júl. 29. 07:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok kő pasi van sokszor izgulok fel
2024. júl. 29. 07:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha strandra is megyek, mindig csodálom, hogy mennyi szép nő van. :) Igen, gyakran kell nekem is hasra feküdnöm napozáskor...
2024. júl. 29. 11:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!